Méheltávolítás - akinek elvégezték már ezt a műtétet, megosztaná velem a tapasztalatait? (tudásbázis)
Sajnos a vele járója. Olvastam, begyulladhatnak a környező szövetek, húgyhólyag, belek, stb...
De feleslegesen nem szabad aggódni. Mindenki más erősségűt kap, lehet nálad nem lesznek komoly tünetek. Meg aztán van addig még 16 napod. Pihenj rá a kezelésre!
Beszélgettem az ápolónövel amikor csinálta a sugártervezéshez a CT-t
Mondtam hogy futok.Azt mondta hogy a kezelés alatt is fussak.
Fogok is.A tájékoztatón is az van,amit a kezeléshez adtak,hogy naponta legalább 1órát tornázzunk.
Szerintem ez segiteni fog elviselni az egészet
Reménykedek hogy nem lesz ennyi mellékhatás
A hólyagommal tudom,hogy gond lesz.
Azzal egyébként is néha gond volt.
Beszéltem a kolléganőmmel, megkérdeztem tőle hogy érzi magát. Befejezte a sugárkezelést, és azt mondja napról napra jobban van.
Azt mesélte, mellékhatások voltak hányás, hasmenés, gyengeség, étvágytalanság, rossz közérzet, rossz véreredmény ami után injekciózni kellett magát.
De látod túl van rajta. Nemsokára te is letudod, és minden rendben lesz.
Nekem szerencsém van.
Én nem foglalkozom vele.
A barátom sem
Örülök hogy megszabaditottak töle igaz nekem más volt a szitu.
Szeretném ha megusznám ennyivel az egészet.
Bizom benne hogy a sugárkezelés után befejezödik az egész és
újra élhetem a régi életem
Ma végre elkeztem a futást🙂🙂🙂
8km persze sokat gyalogoltam közben még.
Nagyon szuper volt.
Nem beszéltünk róla
Inább az ápolóval beszélgettem.Amit mondott hogy leválik a hüvely nyálkahártya és begyullad a hüvely,esetleg viszket ég,kiszárad Nekem egyik sincs.
Még várunk egy kicsit.
4 nap telt el a kezelés óta ,lehet hogy még ezután jönnek a tünetek
Nekem gyakrabban kellett pisilni,de már az is elmúlt
Az antennáimmal már gyűjtöm az energiát! :)
Lehet hogy nem is a beavatkozástól félek, hanem a dokitól! :D
Hát remélem, ha az utóbbi fél évbe nem pusztultam bele, most sem lesz baj! De már a zabszem ott van a seggemben! :D
"Kedvenc" ordibálós dokim remélem kialussza magát előtte!
Nem is a homlokomra, hanem máshova.)
Lehet azt mondja a barátod nem érez változást, de nálam pld tudom hogy van.
Szia!
Bocs, így könnyebb: a 42634. bejegyzésben írtam le, ami most a 3. oldalon van. Az utána lévő pàr hozzàszólásom is erről szól.
Neked is kellemes ünepeket!
Szia Astra! Neked miért hagyták bent a mehnyakat? Bocsi, Lehet mar irtad, képtelen vagyok ennyit visszaolvasni
Remelem mielőbb rendeződik ez a problémád
Kitartás , vigyázz magadra
Mindenkinek kellemes ünnepeket kivanok
Szerintem nem derül ki.
A barátom szerint semmi változás nincs.
Esetleg egy kicsit szükebb vagyok Annak meg örülnek a pasik
Most a második hüvely sugár után is nagyon élvezem vele a szexet igaz még csak simogat de már nem hiszem hogy sokáig birom és meg fogjuk próbálni a napokban.
Szerintem ne félj egy új kapcsolattól nincs semmi a homlokodra irva🙂
Igaz férfi tagunk nincsen, de hátha valakinek szüksége van egy frappáns locsoló versikére...:)
"A locsolkodás sms-ben új falusi szokás,
csak a kagylón nem fér át cserébe a tojás.
De semmi baj, ha pénzt adsz, én ám azt sem bánom,
mellékelten küldöm az emelt díjas számom."
Kicsi csibe, nagy buksi,a tojásból most bújt ki, kémleli a világot, ilyet ő még nem látott... Kellemes húsvéti ünnepeket kívánok!
☆♡☀❀☆♡☀❀☆♡☀❀☆♡☀❀☆♡☀❀☆♡☀❀☆♡☀❀☆♡☀❀
Mindenkinek aki ebben a csoportban segítségre, bátorításra, együttérzésre szorul műtétre várva, vagy a lábadozós napjait tölti, vagy aki éppen a többieket vigasztalja, tehát mindenkinek nagyon boldog húsvéti ünnepeket kívánok!
Végre a jó Isten áldja meg ezt a csoportot, hogy többé ne kelljen szenvednünk egyikőnknek sem.
Hogy finoman fogalmazzak, a gatyám tele. :)
Küld az energiát! :)
Kedves Lányok!
Én is kívánok Nektek kellemes, szép (és reméljük holnap már napsütéses) Húsvéti ünnepeket!!!
Gyógyuljatok, töltődjetek!!!
Évi
Kedves "sorstársak", mindenkinek gyógyulós, jobbulós Nyulat kívánok sok szeretettel.
4 és fél hónap távlatából egész elviselhető az élet. Kitartás.
Katonca, 4-dikén erősen gondolok Rád.
Puszi mindenkinek.
Kati
A műtét miatt. Azt mondta a dokija, ha a sugárkezelés után is ott lesz, újra műtik szegényt.
A kezelésről csak annyit, nem mindegy milyen erősséggel kap valaki. Nem biztos, hogy nálad is ilyen erős mellékhatások lesznek.
Kedves Lányok!
Mindenkinek kellemes húsvéti ünneplést kívánok! Gyógyuljatok, pihenjetek, töltődjetek fel!
Puszi,
Edit
További ajánlott fórumok:
- Élet a méheltávolítás után
- Szerintetek érdemes őszintének lenni az ismerkedés időszakában? Megosztanátok a tapasztalataitokat?
- Akiknek a kisfiát műteni kellett, mert nem szállt le a heregolyója, megosztanák velem a tapasztalatait?
- Nem minősülök hátrányos helyzetűnek, csak mert 20 éve elvégeztem egy szakmunkásképzőt?
- Fogyás pajzsmirigy alulműködéssel, kinek sikerült már? Megosztanád tapasztalataidat?
- Milyen magzatvizsgálatokat ajánlott elvégeztetni 38 évesen belekalkulálva a vetélési kockázatot is?