Méheltávolítás - akinek elvégezték már ezt a műtétet, megosztaná velem a tapasztalatait? (tudásbázis)
Sziasztok!
Hogy viselitek ezt a meleget? Én már nagyon várom a szombatot, ami állítólag enyhülést hoz.
Tegnap kivették a varrataimat, ill. egy részét, mert egy kisdarab nem akar megválni tőlem. Szombaton még meg kell mutatnom a dokinak a sebemet, jó lenne, ha addigra kijönne a varrat magától. Volt valakinek ilyen? Nekem soha nem egyszerű a varratszedés. Szüléskor is nehezen tudta kivenni a szülészorvos.
Szia,drága Emma!
Nagyon jó,hogy teljesen rendben vagy,de az nem jelenti azt,hogy ne beszélgethetnénk.Hiányzol a csapatból.Van egy másik fórum,az interneten létrejött barátságok címmel,éppen azért indítottam,hogy ott bármiről beszélgethessünk.Ezt a fórumot is látogatjuk,talán segíthetünk a sorstársainknak,de amott dumcsizzuk meg a mindennapi dolgainkat,hülyeségeinket is.Gyere,nagy szeretettel várunk.
Puszi:Timi
Szia ritkán látott Emma:):)
Te vagy a kivétel,aki erősíti a szabályokat :):) Piszok mázlid volt,van:):)
Sziasztok!
Marcsi, nagyon sajnálom, ami a férjeddel történt. Remélem minél hamarabb felépül.
Már csak olvasgatlak benneteket, szólni ritkán szólok. Nem is tudnék mit, hiszen már 3 hetesen (most vagyok 7,5 hetes) sem volt semmi féle fájdalmam, panaszom. Emelni is jól tudok, bár erre nagyon vigyázok, hogy mit. A 6 hetes vizsgálaton a dokim álla is leesett, hogy úgy érzem magam, mintha semmi nem történt volna.
A friss műtötteknek is gyors felépülést kívánok és sok türelmet a nagy melegben! Élvezzétek ki, hogy kényeztetnek!:-)))
Szia!
Mit mondanak az orvosok,lehet összefüggés a műtét és a problémáid között?
Segíteni sajnos nem tudok,nincs az ismeretségi körömben senkinek ilyen jellegű betegsége.
sziasztok
engem 32 éve teljesen kipakoltak (rák). kb 10 éve inkontinencia problémáim lettek. kisebb nagyobb beavatkozások ideig óráig megoldást jelentettek. három éve szalagbeültetés és rosszabb lett mint előtte. tud valaki valamilyen értelmes megoldást?
a hsz felét hátulról elolvastam de inkontinenciás problémával nem találkoztam
Lehet, sőt biztosan nem tesz neki jót. A ventilátortól már fáztam meg, sőt derékfájásom is lett. Azóta nem szeretem.
A fiam állandó mandula duzzanatára is első kérdése az orvosnak az volt, hogy tartózkodott-e klímás helyiségben, illetve használ-e ventilátort.
Veszélyes dolgok, azt hisszük, jaj de jó, észre sem vesszük, és megbetegítenek.
Naponta többször fáj,nincs összefüggésben a pisiléssel.
Lehet,hogy a vizes kendő és a ventilátor a ludas?
Lányok!
Normális dolog,hogy közel három hónap után is érzékeny a hólyagom?Esetleg más fájhat ott bent?
Marcsi!
Írd be ide hoxa keresőjébe:
Interneten létrejött barátságok
Lányok nagyon köszönöm a biztatást, bizony nagyon nehéz idöket kell áttélnünk,éppen ma tudtam végre beszélni a gégész dokinővel mert ugye Nikinek meg mandula mütétje lenne. Arra kérnénk előjegyzést mert ugye még a szünetben kell kivenni. a nagyikámat is sikerült végre aránylag megnyugtató helyre vinni mert kirakták a nagybátyámék hogy Ők nem gondozzák, szegénykém pedig csak 90 éves és csak az a bajja hogy idős. szellemileg pedig még friss.
na nem panaszkodom tovább.
Timi az ujhelyet hol találom???
sok sok puszika Marcsi
Szia drága Marcsi!
Kegyetlen dolgok történnek az emberrel,de tudod,hogy nagyon sok mindent ki kell bírnunk.Kívánom,hogy legyél nagyon erős,párodnak mielőbbi gyógyulást.
Van egy új fórumunk,interneten létrejött barátságok címmel,oda is nagyon várunk,ha egy kis feltöltődésre vágysz,gyere amikor tudsz.
Sok-sok puszi:Timi
Marcsi!
Menet közben rájöttem, hogy a Péter az a párod. Nem is fogtam fel a nevét, csak utána esett le.
Üdv. Eda
Aki bátor,az megnézheti a műtétet a youtube-on !
Én bírom az ilyent,és nem meglepő a fájdalmunk,amit ott műveltek....
Szia Marcsi!
Hát ez nem jó hír amit közöltél velünk. Kitartást kívánok Neked a későbbiekhez, és jobbulást a fiadnak. Tudom, hogy most minden erőd és energiád az Ő betegsége és felépülése köt le, ezért is külön köszönet, hogy írtál Nekünk. Szerintem egy emberként imátkozunk...drukkolunk...pozitív energiákat küldünk...kinek mi a lelkülete most Neked. És ne felejtsd el hogy szeretünk, és visszavárunk. Sok puszi: Rezeda
Szia Marcsi!
Hát ez borzasztó, mi történik veletek! Sok erőt kívánok Neked, hogy mindezt el tudd viselni.
Gondoltam, hogy valami baj van, ezért nem jössz, ezért is írtam Neked tegnap az iwiw-re
A legjobbakat Nektek, gyere, amint tudsz.
Szeretettel ölellek: Jucika
Nagyon nagyon szép jóóóóóóóóóóó reggelt kislánykák!!!
Tudom nagyon eltüntem de sajnos nagyon sok baj történt nálunk. Péteremnek mocis balesete volt jul 3-án. eltört a bal válkulcsontja 5 bordája és a lába is boka fölött, aztán a lábmütét közben mindjárt kiderült, hogy a lépe is megrepedt és ezért azt is röktön kivették. Aztán 14 intenziv nap következkett amiből 10 napig csak altatták és lélegeztetőgépen volt. Amikor meg végre felébreszthették akkor meg éppen az elme állapota borult be, már ott tartottak, hogy nem is biztos, hogy agyilag épp marad!!! mivel egy hétig csak háboruban járt és az iraki háboruban csatázott!!
Most hétfö reggel adták ki osztályra ahol végül is kezd helyre jönni az elme állapota is. Ami nagyon érdekes minden törése a baloldalán van.
Ja és hab a tortán mind ez Dombóváron történt ahol korházban is van. Anyagilag éppen a béka seneke alatt vagyunk mert a lakás törlesztőjét kitudtam fizetni de már a rezsit nem mert ugye nincs aki keresen mert az én közalkamozotti fizum kerek 70 e igy kajára is alig maradt. De majd csak lesz valami???? nem elég volt az én táppénzem ami szintén nagyon kevés volt most meg itt van ez!
Remélem mindenki jól van és már javában dolgoztok??
Lánykák hogy vannak csemeték???? mindenkinél minden rendben van?? hiányoztatok de sajnos Dombóváron nem volt gépem, most is csak éppen haza jöttem pár napra Nikihez, hogy Őt is lássam mert hiányzott a kis banyám.
sok sok puszi Marcsi
Szia Pilike!
A pisilés nekem is sokáig fájt. Azt mondták azért, mert ugye a hólyagot le kellett fejteni a méhről, és most keresgeti a helyét, ezért a fájdalom.
El sem tudjuk képzelni, micsoda "pakolászást" végezhettek a hasunkban.
Megdöbbentem, amikor Margarétát olvastam, hogy még a veséket is arrébb kellett "tologatni".
Ekkor állt hirtelen össze a kép, hogy miért nézegette az orvosom sűrűn a veséimet ultrahanggal.
Sziasztok, ti szegény szenvedők!Ha elmúlik a nyár visszatér a konfortérzetek is, sokkal könnyebb lesz elviselni a mindennapokat.Vén motoros vagyok a témában, és engem is nyáron, júliusban műtöttek.Ha hormont is szedtem volna, most azt mondhatnám jobban vagyok, mint voltam. Nektek ezt kívánom.Használjátok ki, hogy a család most még jobban szeretgetni, kímélgetni akar,élvezzétek ki ezt a helyzetet, kijár nektek, megérdemlitek.
Szép napot, jó pihenést kívánok!
Puszi
Jó reggelt mindenkinek !
Kellemes hüvös !!!!!!!!!!!!!!!!!!napot kivánok mindenkinek :):):)
Sziasztok !
Én nem merek a sebemről írni,mert megijesztelek titeket:))
Kamilla talán emlékszik miért....
Puszika
Ne fofjál,minden rendben lesz,lélekben Veled leszünk,küldjük majd a jól bevált pozitív energiát.
Lábadozó Lánykák,legyen szép és fájdalommentes napotok,vigyázzatok magatokra,semmi hősködés!!!!!
Szia margaréta!
Nagyon örülök,hogy jól vagy.
A hőemelkedést nagyon komolyan vették,azonnal antibiotikumot kaptam.48 óra láztalanság volt a hazaengedésem feltétele.38 fölé soha nem ment,mégis szinte óránként mérték,állítólag a gyulladást jelezi a láz és az nem jó.
Vigyázz magadra!!!!!!!!!!!!
Szia Kamilla!
Szívszorító amit írsz. Az én édesanyám minden nap munka után jött hozzánk, egy napot ki nem hagyott volna, szegény szerintem már az összes könnyét elsírta. A Te édesanyád is egy angyal lehet.
Szia Pilike!
Most látom, nem vagyok egyedül a bajommal. Nekem a dokim ma írt Sumetrolimot. Neked a sok pisilés mellett nem fáj a veséd?
További ajánlott fórumok:
- Élet a méheltávolítás után
- Szerintetek érdemes őszintének lenni az ismerkedés időszakában? Megosztanátok a tapasztalataitokat?
- Akiknek a kisfiát műteni kellett, mert nem szállt le a heregolyója, megosztanák velem a tapasztalatait?
- Nem minősülök hátrányos helyzetűnek, csak mert 20 éve elvégeztem egy szakmunkásképzőt?
- Fogyás pajzsmirigy alulműködéssel, kinek sikerült már? Megosztanád tapasztalataidat?
- Milyen magzatvizsgálatokat ajánlott elvégeztetni 38 évesen belekalkulálva a vetélési kockázatot is?