Méheltávolítás - akinek elvégezték már ezt a műtétet, megosztaná velem a tapasztalatait? (tudásbázis)
Sziasztok!
MEGCSINÁLTA!!!!!!!! Az én menyasszonyom, kedvesem, hősöm megcsinálta! Befeküdt a kés alá és és nyissz.Végig csinálta azt amit az itt fórumozók már oly sokan. Kivették a méhét. Szo szo délelőtt még nagyon készen volt ahogy kitolták De nem is csoda. Úgy éreztem örült nekem de jobban kívánt volna nem látni. Nem is zavartam, csók kézszorítás és hagytam pihenni. Még délután is kótyagos volt kicsit mikor este 6 kor eljöttem tőle.Borzasztóan kibuktam, lehet túl is lihegtem a dolgot. De ez a tehetetlenség tudatlanság amivel szembe néztem rettenetesen idegesítő volt. NAGYON NAGYON KÖSZÖNÖM NEKTEK A BIZTATÓ SZAVAKAT!!! Mindenkinek gyógyulást, aki előtte áll annak pedig sok sikert kívánok! Ha bárkinek tudok segíteni priviben megtaláltok! És ha nem haragszotok a jövőben is benézek még hozzátok, mert itt egy ARANYCSAPAT írogat,és jó itt lenni!!!Sziasztok!
Áá, dehogy, csak kihagy a billentyűzet...
Igen, köszönöm kérdésed, jól vagyok, bár időnként azért fájogat a hasam, estére elfáradok, de hát ezzel más is így van. :))
Reméljük a frissen műtött jól van és a vőlegény is!?
Látom megint kihagytam egy-két betűt, de legyen mentségemre, hogy tiszta fekete a billentyűm, egy betű sem látszik már rajta!!! Ibab elveszett!
Legyen szép estétek,pihenjetek jól! Én dolgozni fogok egész éjjel, amíg a gépem le nem ég! Vigyázom az álmotok! Jó éjszakát! :)
Még most is gombszem: a gyomorégésedre nem mindegy milyen gyógyteát iszol! Mindig kérdezd meg, mert vannak erős csersavas fajták!!!
Mézet, ami a legkevésbé savas: CSMC- REPCEMÉZ!
Szia gombszem! Ha emelgetsz ne csodálkozz, hogy fáj, meg hasít! A szeméremdomb fájdalma tényleg lehet műtéti utóhatás. A hasító érzés pisilés után az nem jó, de nem jelenti azt, hogy kóros! (szerintem) Azért, ha nagyon hasít, nézesd meg magad! A pisit sem tudod tartani? Meddig nem? Rögtön megy a bugyiba, vagy elérsz a mellékesig?
Lehet, hogy van egy hólyaghurutod?! Járj utána4 Nem ijesztgetlek, de emelgetsz is- nem is ki súlyokat - nehogy kapj egy hólyagsérvet! Te is jobban megnyugszol, ha lát egy orvos!
Milyen kicsi a világ...
Örülök, hogy segíted a munkám!
Figyu, ha már a méznél tartunk....
Nekem naon, de naon sok a a gyomorsavam!!
Szedek rá gyógyszert rendszeresen, és így elviselhető...
De nekem a gasztós fődokim azt mondta, h nekem mézet nem szabad mert attól még több savam lesz....
Mondta ezt mikor, a gyógyfüves teát mézzel ízesítettem....
Szóval, ha te a mézben jártas vagy milyen mézet ajánlanál????
Gondolok, és gondolunk a menyasszonyodra!
Kitartás, és utána minden jó lesz, BÍZNI KELL!!
Bocs...te ti hány évesek vagytok????
De naon rendes pasi vagy, h ennyire aggódsz!
Dicséretes!!!! :-))
Majd jelentkezz,h mi hogyan alakult!!!! Üdv!
Köszi a válaszodat.... szerencsére nem gyakori.... csak az a baj, h én egyedül vagyok, és nincs se főnök, se beosztott....ez 1 kihelyezett üzlet, és egyedül vagyok, vagy megvárom, míg jön vásárló, vagy esetleg szólok a szomszédnak, de nem mindig van az sem itthon!!!
ha nem gond és kérdezhetek....én hüvelyúton lettem megműtve....és már a műtét után is ezt éreztem, és van mikor kicsit elmúlik, de visszatér és mostanában is érzem...
A pisi után fájdalmas hasító érzés van , de nem a vizelet, hanem mikor kicsurgott olyan mintha a szeméremcsont lenne fájdalmas?????
Nem lehet, h megnyomódott, a csont a műtét közbe???
Ja és a pisit nem is tum tartani.... :(
Vagy ez mitől lehet???
Szerintetek??? Műtét után is mondtam a dokinak, de azt mondta majd elmúlik.. de már ennek kb 15 hete!!! Mikor, múlik el??????,
Jobbulást!
Voltál az orvosnál? Milyen gyulladásod van? A seb gyulladt be? Azért kérdezem, mert nekem pl. húgyúti gyulladásom lett a katétertől, már több nappal a műtét után, engem is antibiotikumra fogtak. Te mire kaptad?
Tudod az a baj az eü, dolgozókkal hogy mindig a legrosszabbra gondolnak és onnan épitkeznek visszafelé:)
Egyébként azt gondolom bármi lesz csak jobb lehet attól hogy 3 hetekig menstruáltam.:)
A csokit meg mindig is imádtam,bár még nincs olyan jó étvágyam mint mütét előtt.Fogytam 9 kilót,de hál istennek volt miből:)
Nagyon kedves vagy! Köszi!
Féltem!! Óvom!!! És nagyon SZERETEM! És a leves is meglesz!
Hát ez nagyon jóóóó:)
Mindig elkap a "röhögés" az üzieidtől:)
Arra nem lesz szükség:)
Erös vagy te,már látom magam előtt hogy holnap este
már nem kell Xanax.
Szia Z69!
:):):):) Bocsánat! Pedig emlékszem, hogy visszaolvasásnál egy éjjel láttam, hogy férfi is van közöttünk. Gondoltam, hogy nem jó helyen járok, (nagyon késő volt)-kiléptem, majd megint vissza.
Most már tiszta a helyzet!
Gondolom Zoltán a neved, utólag is: Boldog névnapot!
Ha sokáig belekavarsz a "levesbe" a végén hüvelygombád lesz meglásd!!! :)
Ne reszkess, nem lesz semmi baj! De! Féltsd! Óvd! Szeresd! (és főzz Neki húslevest)!!!
Az első házasságod - ha már nem fáj - felejtsd el! Erőt, kitartást és szép életet kívánok!
Na....a Xanaxal csak csinján bánni:))
Eyébként Pszichiátrián dolgozom:))
Szia!
Kitöltöttem a kérdőivet:
Pusza
További ajánlott fórumok:
- Élet a méheltávolítás után
- Szerintetek érdemes őszintének lenni az ismerkedés időszakában? Megosztanátok a tapasztalataitokat?
- Akiknek a kisfiát műteni kellett, mert nem szállt le a heregolyója, megosztanák velem a tapasztalatait?
- Nem minősülök hátrányos helyzetűnek, csak mert 20 éve elvégeztem egy szakmunkásképzőt?
- Fogyás pajzsmirigy alulműködéssel, kinek sikerült már? Megosztanád tapasztalataidat?
- Milyen magzatvizsgálatokat ajánlott elvégeztetni 38 évesen belekalkulálva a vetélési kockázatot is?