Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Megújulás éve: kezdjük együtt fórum

Megújulás éve: kezdjük együtt (beszélgetés)

❮❮ ... 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 ... ❯❯
2011. márc. 15. 17:46

Nekem sincs, olyan jó volt itthon ez a 4 nap!

Dnak nem megy a regisztráció, csinálok neki én egy fiókot.

337. Iringo Lili (válaszként erre: 336. - MariJuli :))
2011. márc. 15. 17:43

Oké,én már túl vagyok egy hegyen....

Hajat kéne mosnom...Jaj,de nincs kedvem holnap reggel dolgozni!!!!!!!!!

2011. márc. 15. 17:41

Itt vagyok, megjöttem ERik rendben hazaért. Nem ő akarta megúszni a rokonságot, reggelivel akart hazajönni, csak én nem voltam hajlandó reggel 8-ra kimenni 10 km-re.

Most nekiállok vasalni, mert rengeteg van, de figyelek ám :)

335. Iringo Lili (válaszként erre: 332. - MariJuli :))
2011. márc. 15. 17:38
Merre vagytok??? Majd még benézek...
334. Iringo Lili (válaszként erre: 332. - MariJuli :))
2011. márc. 15. 16:38
Oké...
333. Iringo Lili (válaszként erre: 329. - MariJuli :))
2011. márc. 15. 16:38

Állítólag házibulin volt,reggel meg ott aludt...Na,kapott hideget-meleget...Most sunnyog pár napig,aztán szerintem kezdi előlről...

Tele vele a bakancsom...

Remélem,Erik is rendben hazaér...Jól megúszta a Rokonságot...Ismerős a helyzet...

D3 mikor jön vajon??? Örülök,hogy ki van akadva B-ékre és szívesen csatlakozik Hozzánk...

Holnaptól újult erővel folytatom a fogyókúrát...

Szerintem a súlyfeleslegem is az oka...

Úgyhogy előre nézek,nem hátra...Másképpen megbolondulnék..................

2011. márc. 15. 16:34
Leszűrtem még a kristálygombát, most megyek Erikért a buszhoz, majd jövök. Remélem addigra JD is ide talál, már próbálgat regisztrálni.
331. Iringo Lili (válaszként erre: 329. - MariJuli :))
2011. márc. 15. 16:32

Örülök,hogy jól sikerült a szülinapozás!!!! Gondolom,kidolgoztad a lelked!!!

Köszönöm a vígasztaló szavakat Neked is, Knanának is... Volt tünet,rengeteg és már-már kezdtem bizakodni...Szerintem nem tapadt meg,biztosan kevés már a sárgatest hormonom...Ez van...

Remélem,Knana,Nálad minden rendben lesz...

Sz.beszólt valamit,én vissza...Már kisétálta Magát...Gondolom,Neki sem mindegy ez az egész...

2011. márc. 15. 15:28
A naplómba tettem egy képet a tortáról, amit anyu sütött nekem :)
2011. márc. 15. 15:24

Sziasztok!

Iringo, tudom könnyű mondani, de ne keseredj el! Még van esély, tudom te másképp látod. K beszámolt hol volt, és miért nem szólt? Min vesztél össze Sz-val, persze ha publikus.

Knana nyugi, majd megbékéltek. Szalonnasütés??

Boci, dolgozol? A kis D-ról van szó, beszéltük tegnap, hogy szóljunk neki, beszéltem vele fészen, és örömmel jön, neki is tele a bugyra B-val.

Nemrég mentek el a szülők, jól sikerült minden. Elmosogattam, felmostam, most szárad. Erik úton van hazafelé.

328. knana
2011. márc. 15. 14:14

Csak azt nem értem,h.akkor mi volt az a sok tünet???

Gondolom most "Samu" miatt sem vagy a toppon.De ne keseregj!Oké???

Jól van,legalább a Fiad hazaért!

327. knana (válaszként erre: 326. - Iringo Lili)
2011. márc. 15. 14:12
Nagyon sajnálom :( :( :(
326. Iringo Lili (válaszként erre: 325. - Knana)
2011. márc. 15. 14:05

11 órakor ért haza...

Írtam sms-t...Nincs Samuka...

Én is összevesztem Sz-dal,most ment el levegőzni...Úgy látszik,ez egy ilyen nap...

325. knana
2011. márc. 15. 14:02
Iringo!Remélem már haza ért a Fiad!
324. knana (válaszként erre: 323. - Bocikaramell)
2011. márc. 15. 12:29

Igen!

Tiszta mérges vagyok,nem tudom be csukni a mosogató gép ajtaját.Vissza nyilik.Fel hívtam Ferit is,mérgemben.Persze a beszélgetés vége az lett,h.sikerült össze veszni.(más miatt)

Kb.1 órája írt,h.hozzánk közel hoz árut,30 km-re,ezért csüt.este hazaér.Erre most mondja,h.mégsem,mert ünnep lesz Olaszban és nem lép ki addig.Persze én neki álltam,h.jó az miatt ment ki vasárnap este,meg azért vezet éjjel.

Jó,h.én akarom meg szabni,h.mikor induljon,mintha értenék hozzá stb.Mondtam üljön kint 2 hetet,az sem érdekel és le tettem.

Nagyon ideg vagyok most minden miatt.

Még jó,h.az okoska nincs itt,most írná,h.MEG MONDTAM,H.NEM KELL A SOFŐRÖKET IDEGESÍTENI!!!Mert Ő aztán mindent tud,minta anya és feleség.Fúújjj

2011. márc. 15. 10:45
A kis D-ról beszéltek?
322. knana (válaszként erre: 319. - MariJuli :))
2011. márc. 15. 10:07
Akkor majd várjuk,figyeljük D-át,h.mikor jön!
321. knana (válaszként erre: 320. - MariJuli :))
2011. márc. 15. 10:06

Nagyon ügyes vagy!!!Én ma szerintem pörit csinálok.Igaz szépen fel van szelve rántani való húsnak a karaly,de én szét vágom pörinek.Azt akarok enni.

Most padlizsán krémet ettem.IMÁDOM,és most csak 300Ft volt 1kg.

2011. márc. 15. 09:42
Na megyek, mert főzök közben, sül a husi, dagad a kalács, szóval készülődés van. Majd délután jövök.
2011. márc. 15. 09:41

Sziasztok!

Mormi, Pisti is olyan, mint te. A Barátok köztet már elalussza, de 6-kor már kipattan a szeme. Boldog névnapot Kristófnak, remélem azért nyugis napotok lesz. És én is remélem, mert délután jön haza Erik, és a megbeszéltektől megint eltérően alakultak a dolgok, félek feszültség lesz.

Boci, dolgozol, vagy dolgoztál? Krisz megbízható srác.

Knana mentek szalonnát sütni? Jobbulást Mátékának.

Írtam D-nak face-n, először nem értette miért keresem, azt mondta, hogy a D-ás dolgokat lezárta. Aztán megírtam neki mi a helyzet. Jönni fog, kicsit ki van B-ra ő is, hamar felismerte a jellemét.

318. knana
2011. márc. 15. 09:10
Megyek is,mert itt sír az ölemben.Jó napom lesz ahogy látom.Sziasztok
317. knana
2011. márc. 15. 09:10

Sziasztok!

Iringo,nem vettem észre amikor írtál,nem ebben a szobában voltam :(

A Fiadnak BOLDOG NÉVNAPOT!Haza ért már?Lehet ünnepelte előre a névnapját.

Mátéka köhög,meg az orra is folyik és nyüszög mellé.Hurrá!

316. Iringo Lili (válaszként erre: 311. - Bocikaramell)
2011. márc. 15. 08:54
Látom,rajtunk kívül még mindenki pihenget...Bár MJUli nagy Családi Ebédre készül...Hajrá JULI!!!!
315. Iringo Lili (válaszként erre: 314. - Bocikaramell)
2011. márc. 15. 08:18

kÖSZI !!!Még mindig nincs itthon...Nagyon érik a nyakleves!!!

Neked legalább hazaszól...Ennyire tisztel engem...Hát,ez van...

Ma csak krumplit kell főznöm az ebédhez,délután meg főzök egy kis spenótot...Reggel sütök hozzá tükörtojást...A héten még reggeles leszek........

2011. márc. 15. 07:47
Boldog névnapot Kristófnak! Nekem hazaszól ha odaér, vagy ha elindul, csak a köztes idő miatt parázok. Most viszont mondtam neki, hogy lesz szives segíteni az apjának kint.
313. Iringo Lili (válaszként erre: 311. - Bocikaramell)
2011. márc. 15. 07:27
Nem akarlak idegesíteni,de most jönnek a nehezebb évek...Néha úgy érzem,az irányítás teljesen kicsúszott a kezemből és papolhatok álló nap,olyan,mintha a falnak beszélnék!!! Milyen jó volt,amikor kicsi volt...Főleg addig,amíg nem beszélt vissza...Na,ebből a szép időszakból jutott kevesebb nekem...Hol itt az igazság????---Odaát???
312. Iringo Lili (válaszként erre: 311. - Bocikaramell)
2011. márc. 15. 07:19
Én is tiszta ideg vagyok,mert Kristóf nem jött haza az éjjel és nem szólt előre...Persze ki van kapcsolva...Ha hazaér,névnapja alkalmából egy jó nagy pofon fogja várni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2011. márc. 15. 07:01
Jó reggelt mindenkinek! Bolondokháza van az ügyeleten, úgy mennek az emberek, mintha cukrot osztogatnának. Persze indokolatlanul. A "beteg" gyerekek olyan rosszak, hogy a diszpécser nem győz rájuk szólni, hogy nem a játszótéren vannak. Persze a szülők nem szólnak rájuk. Egykor jött haza a gyerekem Agárdról, utána alig tudtam vissza aludni. Ma beszélek vele, ebből nem lesz rendszer. Szombaton meg házibuliba akar menni.
310. Iringo Lili (válaszként erre: 309. - MariJuli :))
2011. márc. 15. 06:51

Itt Mormi...Tegnap este kicsit írogattunk a Pároddal(remélem,nem baj),aztán Knanával is...Utána hamar lefeküdtem,nem voltam jól...Most persze hajnali 6-kor kipattant a szemem....Mindegy,holnap is ilyenkor kell kelnem...Akkor majd bezzeg tudnék aludni!!!!

Sikerült a terved???? Nem írok nevet,az ördög nem alszik alapon....

2011. márc. 14. 22:01

Mormota, alszol??? :D

Boci, dolgozol?? Vagy már megjöttél??

Knana, te is ágyban vagy már?

❮❮ ... 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook