Megmenthető egy házasság? (beszélgetés)
Nagyon nagyon szeretem őt. Ez a gyengesége, hosszú történet, hogy miért , de rosszul választott, behódolt, stb. Majd egyszer elmesélem, ha érdekel valakit. De mindezek mellett egymás másik felei vagyunk.Ő is szeret engem. Tudom, ez megkérdőjelezendő a fentiek ismeretében, de nem vagyok mai csirke, és egyetlen ffi sem szeretett ennyire mint ő.A kapcsolatunk nem csak szexről szó, akkor nem is tartottam volna ki.Sokkal, sokkal több annál. Bármikor bármiben számíthatok rá, rengeteg kedvességet, figyelmet és szeretetet kapok tőle.Tényleg nagyon szeretjük egymást, és tényleg egymás másik felei vagyunk.Egyforma az érdeklődési körünk, egyforma dolgokat szeretünk csinálni. Mindenben kiegészítjük egymást. Neki én vagyok a nagy szerelem, nekem ő. Most telefonált, épp egy hete jöttünk haza, akkor vallott színt otthon. Azt mondja az elmúlt egy hét pokol volt, és ennyi idő alatt rájött, hogy ez így ebben a formában nem fog menni, nem rakható helyre. Még nem tudja mit és hogyan tovább ( ráadásul egy őrült határidős munkában van benne), csak egyet tud: Így ez nem mehet hosszú távon, egy hete áll a bál, a sárdobálás, a nagyobb gyerek reggel márt hányt valószínű a feszkótól.Ő nagyon az újrakezdés párján áll, a gyerekek mindenek előtt, de mivel még rengeteg csontváz van a szekrényben, azt mondja, most már látja, hogy szarra nem lehet várat építeni és csak úgy lehetne azt, ha minden hazugságmorzsát eltakarít. ha pedig azokat eltakarítja, akkor esély sincs, hogy a nő megbocsásson, hiszen mai napig tart a kapcsolatunk, olyannyira, hogy holnap estére már behazudott valamit, hogy eljöhessen, hogy megbeszéljünk néhány dolgot. Na akkor milyen újrakezdés, ha titokban idejön?Ha hazugsággal mérgezi egy hét után a dolgot...nem tudom mi lesz. Egy biztos, ez így senkinek nem jó.Ennek a dolognak valamerre el kell dőlni, eddig "könnyen" voltunk, a hazugság farvizén evezett, de most már a nő tudja a sztorit, így akkor is gyanakodni fog, ha én esetleg nem leszek..
Engem az elmúlt egy hét borzalmasan felőrölt, közel 5 kilót fogytam, nem tudok enni, alig alszom.Ő sincs jól, és nyilván a nő sem...Dönteni azonban neki kell, és én nem akarom befolyásolni.Én választás akarok lenni, nem B verzió vagy menekülési útvonal. és ha úgy is adódna, hogy eljön, és mi együtt leszünk, akkor sem garantált a fenékig tejföl, ugyanis folyamatos lelkifurdalás és kínlódás gyötörné a gyerekek után.
Ez most idekívánkozott:
hú,ez se semmi...Akkor ezek szerint mégse vetette el a gyereket...:( De férjedtől nem követelt pénzt gyerektartás gyanánt sose?
A nő nálunk próbálta eljátszani a terhesség c. felvonást is, de nem jött össze neki.Elvileg már az első együttlétnél megfogant(?),pedig azért egy férfi se hülye annyira, hogy rögtön gyereket akar pláne 43 évesen két felnőtt gyereke mellett...
Mikor mondta, hogy hozzan orvosi papírt,nem hozott,ellenben már az abortusz áráról kezdett alkudozni...:(
Mivel nem ájult el a férjem attól se ha mégis terhes, és megszakította vele a kapcsolatot is,még egyszer lement hozzá bejelenteni, hogy "elvetélt",de csinált még pár "cifra " dolgot...:(
Tudod az a baj, hogy minden eset és más és soha nem fogjuk egyetlen dologról sem megtudni a teljes igazat.És talán jobb is.
Az én esetem a lányaim apjával igen kacifántos..de tanulságos, úgyhogy röviden leírom.
Alig 6 éves házasok voltunk, amikor kiderült, hogy 4 éve szeretője van, aki neki egy kolleganője, nekem meg egy vendégem egyben, akkoriban fodrászként dolgoztam.Egy vendégem szólt, hogy rendszeresen látja a férjemet ott a házuk előtt, ahol ez a másik vendégem is lakik. Kiderült, lebuktak, ő lány volt még. Jött az egész család, hogy de a férjem ezt meg azt ígért, hogy majd elválunk, ha a lányom nagyobb lesz, aki akkor volt 4 éves.Feljöttek hozzánk, a szülők, a testvér, meg a nő, és tiszta víz került a pohárba.Kérdeztem a férjem menni akar-e , mert akkor pakolok. Nemet mondott, marad.Miután elmentek, olyan dumát vágott le, hogy csak fogadásból feküdt le vele, hogy ki tudja lefektetni a cégnél, stb.de hamarosan megint jött a bagázs, hogy terhes a nő. A férjem elvitte orvoshoz, hoztak egy papírt-mert kértem-, hogy x.hetes terhes és az abortusz engedélyezve. Máig itt őrzöm a fiókomban.Nehezen emésztettem meg, de szerettem őt, és azt mondtam, hogy a lónak is 4 lába van, mégis megbotlik, megbocsájtok.Ez volt 1990.-ben. Rá két évre született még egy gyerekünk, és normálisan éltünk, bár sokszor gyanakodtam, igyekeztem visszafogni magam...Miután a kisebbik lányom megszületett, hallottam, hogy a nőnek is van egy gyereke.Nem tudtam összerakni a képet.Sok-sok év múlva egy ismerős mondta, hogy a kislány nagyon hasonlít a férjemre. Nem hittem el, de bennem volt a kisördög.Egy barátnőm az anyakönyvi hivatalban dolgozott, megnézte a kislány adatait. Elővettem az ominózus terhességmegszakítási papírt, és összevetettem, majdnem elájultam: Az a gyerek a férjemé. Amit tagad még azóta is, de kész tények vannak a birtokomban.Közben 2000-ben újra kiderültek a turpisságai, és elváltunk. Akkor mondta el a teljes igazat a kapcsoltról, utána még évekig tartott, de a gyereket még így is tagadja.Akkor tudtam meg, hogy a házasságunk ideje alatt végig volt szeretője. Ennyit a férfiakról és a híres nagy őszinteségről. Valószínüleg, ha elül a vihar, akkor mi is folytathatnánk majd, de azt hiszem ennek már semmi értelme nem lenne....
Jól emlékszem, hogy évek óta nem volt köztük szex,mert akkor hihető, hogy arra fogja, hogy csak arra kellettél.
Lehet, hogy most beveti magát etéren is.Ha vissza akarja édesgetni.
Elég hihetelen,de ha nem jön ez a 3. lehet hogy elváltunk volna.Ez viszont felrázott minket,rájöttünk (még ) szeretjük egymást, sőt, hogy majdnem elveszítettük egymást, talán még jobban ,mint előtte...
Én tudtam, miben voltam hibás,és változtattam, és a férjem is rengeteget változott jó irányba...
Ennek már 6 éve, májusban leszünk 29 éves házasok..(akkor 42,és 43 évesek voltunk, a volt nője pedig 26..)
Hmm.A férfiak nagy része,nem bőbeszédű,és az érzéseiről se beszél.
Én nagyon kíváncsi lévén, minden érdekelt.De úgy kellett beőle harapófogóval kihúzni részleteket.Gyanítom én is, hogy a teljes igazság már homályban marad örökké.
Másként adta elő(írta le) a volt szerető.és másképp a férjem.Ha nem csinálta volna azt a nő,amit, még meg is sajnálhattam volna...De mivel Ikrek jegyű volt, (ez csak az én horoszkópmániám)( kétszínű,pletykás,hazudozásra hajlamos)könnyen kirajzolódott a jelleme,és ezátal tudtam, mi a helyzet...Kinek higyjek.
A nő hajlamos volt sokkal többet beleképzelni a kapcsolatukba,ami előzőleg csak haveri volt, az élettársával együtt sokat lejárkáltak a férjemhez a melóhelyére beszélgetni.Valószínű, plátói szerelem volt a nő részéről, és amikor meggyengülni látszott a mi házasságunk, eljött az ő ideje....azt hitte.
A férjem meg azt, hogy már úgysem érdekel,mit csinál, mert már nem szeretem,még tán örülnék is neki, ha lelépne...Bonyolult dolog ez.mert lehet hogy tényleg így volt, a részleteket, az okát nem írnám le,elég annyi,hogy a 23 év alatt sok rosszat megéltem mellette...
Azt viszont kötve hiszem ,hogy a férjem eljegyzést, gyereket ígért neki,mert a nő azt mondta.Inkább csak ő szerette volna,mer sosem volt eljegyezve, a párjával tizenéve élettársként éltek együtt akkor 2,most már 3 gyerekkel, az is 4 éves lesz...
Nagyon érdekes írás,elolvastam.
Nálunk osszel lesz 6. eve.A volt szereto pedig nálunk is kavart,meg évek múlva is,vszinu pszichopata volt kicsit.
További ajánlott fórumok:
- 12 napos kiskutyát tegnap megnyomta az anyja, azóta nem mászik, viszont eszik rendesen. Szerintetek megmenthető?
- Miért mentek tönkre az erkélyládában az álló muskátliim. A szára megpuhult, a levelei elsárgultak. Még megmenthetők?
- Letört egy nagy hajtás a futómuskátlimról, ami tele volt új bimbókkal. Megmenthető v. hogy, le lehet gyökereztetni?
- Mit tegyek, ha a kimosott tollkabátomban helyenként összeállt a toll? Kidobjam vagy megmenthető?
- Túl csípős étel megmenthető még?
- SOS!! Megmenthető a lekvárom?!