Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Megmaradt 10 db tojás sárgája. Mit kezdjek vele? fórum

Megmaradt 10 db tojás sárgája. Mit kezdjek vele? (beszélgetős fórum)


1 2
2012. jún. 18. 22:11
kend magadra
38. hamyka (válaszként erre: 6. - C82ca0b957)
2012. jún. 10. 02:48

a rántotát én is ajánlani akartam, vagy ha marad meg egész tojás, akkor fött tojás esetleg héjában :D csak a héját utánna ne felejsd el leszedni a tojásrol :D


vagy esetleg tükör tojás :D


tojásos rizsát nem hallotam még :D


a tojásos tésztát hallottam már de házilag sose csináltam még :D

37. hamyka (válaszként erre: 4. - C2f8e79cdf)
2012. jún. 10. 02:42

mennyi eszedvan, sose hallotam még ezt :D


én anno asszem tojás sárgáját kevertem össze cukorral és meg ittam :D

2011. jún. 5. 14:37

Piskótát, ha szeretitek.

Keverd ki cukorral, a gyerekek szeretik. ( én még most is )

De mire kellett 10 tojásfehérje ???

2011. jún. 5. 14:24
A kosárka formába linzerszerű tészta kell, csak sárgával.A fehárjét is le szoktam fagyasztani vekony műanyag pohárban.
2011. ápr. 16. 12:22
Piskóta mert az nempiskóta.)))
2011. ápr. 13. 21:16
Kakaós lepény :) Nyámi :)
2011. ápr. 13. 16:14
Kakaós lepény:)
2011. ápr. 12. 21:50
Anyukám pl mindig pogit csinál, ha sárgája marad meg, és ugyanolyan finom, mintha fehérje is lenne benne.
2011. ápr. 12. 21:49
Pogácsa
2011. ápr. 12. 21:49
Bundás kenyér :)
2011. ápr. 12. 21:41
madártej madár nélkül :)
2011. ápr. 11. 15:04
Piskótát mert az nem piskóta.))))
26. mmacus
2010. márc. 24. 06:15
csinálj tojáslikőrt húsvétra:)
25. o.andi
2010. márc. 24. 05:54
:)
2010. márc. 18. 08:17
rakott krumpliba tedd!
23. Csicsi25 (válaszként erre: 22. - A14deb9047)
2010. márc. 13. 21:22
Nem is tudom. Azt hiszem, amikor sárgájával csináltam, csomós lett. Valahogy így szoktam meg. A pudingportól jobb íze is van - legalábbis mi így szeretjük.
22. a14deb9047 (válaszként erre: 1. - Csicsi25)
2010. márc. 13. 21:12
A madártejet miért nem a sárgájával csinálod? Legalább tudod, hogy mi van benne, nem úgy mint abba a pudingporba... ebben a hidegben még el sem romlik, alszanak a szalmonellák!
21. Csicsi25 (válaszként erre: 19. - 04e95f637a)
2010. márc. 13. 20:19
Küldök szívesen fénypostán, még maradt néhány darab :)
20. Csicsi25 (válaszként erre: 18. - Csigusz 79)
2010. márc. 13. 20:19

Nem tudsz mit kezdeni vele? Kend a hajadra :)


Viccet félretéve: nem igazán merném a hajamra kenni. Egyszer megpróbáltam, minden bajom volt, mire sikerült végre kiöblítenem.


Egyébként így végigolvasva a hozzászólásokat, tényleg nagyon sok jó ötletet adtatok. Amikor az ember ott áll egy rakás sárgájával hirtelen fogalma sincs, mit kezdjen vele. Bezzeg amikor a fánkot csinálom, azt nem tudom, a fehérjével mit kezdjek!

19. 04e95f637a (válaszként erre: 17. - Csicsi25)
2010. márc. 13. 20:16
nnahh,ez király...én meg vehetek holnap a boltban! :S
18. Csigusz 79 (válaszként erre: 8. - Agis)
2010. márc. 13. 20:14
Ugyanezt akartam írni hogy kenje a hajára :)
17. Csicsi25 (válaszként erre: 9. - 04e95f637a)
2010. márc. 13. 20:12
Nekem meg túl sok volt itthon a tojás, anyukám ellátott vele - így kitaláltuk a férjemmel a madártejet.
2010. márc. 13. 20:11

Egész délután dolgom volt, azért nem tudtam jönni.

Köszönöm mindenkinek a segítséget és az ötletet!

15. 480a1bea09 (válaszként erre: 1. - Csicsi25)
2010. márc. 13. 18:44
csöröge fánkba csak a sárgája kell és nem is kevés!
14. fokhagyma (válaszként erre: 13. - Dbc526ea53)
2010. márc. 13. 18:13
Azért kell egyenként lefagysztani. Kiolvadva teljesen jól használható.
2010. márc. 13. 17:46
A linzer tésztájához is csak a t.sárgája kell.
2010. márc. 13. 17:17
Le is fagyaszthatod.Majd máskor felhasználod. Ha pl. egyenként fagyasztod, teheted pogácsába, vagy pogácsa kenéshez használhatod.
11. szimre
2010. márc. 13. 16:29
NOKEDLIT!
10. caffi
2010. márc. 13. 16:27
Tegyél hozzá vizet,és cukrot,verd fel,majd liszt,és sütőpor....mondjuk piskóta tekercsnek kiváló!
1 2

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook