Reménytelenül szerettem.... (beszélgetés)
lemaradt: igen,elképzelhető hogy Ő is tud a betegségemről. sokan tudják a faluban
De hát,így fogadott el hogy eleve beteg voltam. A házasságunk előtt nagyon ivott,mondjuk akkor még volt köztünk szex. Azt mondta megundorodott... Aztán lassan a csóktól is. Leszokott az italról,aztán a cigiről. Meghíztunk mind a ketten. Később próbálkoztunk még együtt lenni,de nem ment. így annyiba maradt. Hát,akkor beérem ennyivel amit nyújtani tud és köszönöm a jókívánságod! Neked is minden jót az életben!
Kedves Anonim!
Arra gondolok, hogy esetleg volt egy olyan betegséged, ami miatt elment a kedve a szextől. Esetleg előjöttek neki a gyermekkorod molesztálásai, ami rossz hatással lett rá.
Akibe szerelmes vagy, az is tudhat a múltadról? Tudod van akit ez zavarhat, vagy talán a molesztálásaid miatt Te sem adod át magad az örömnek, ami elvárható lenne.
Kívánom, hogy tudj boldog lenni még az életben!
Megpróbálom leírni bővebben. Mint írtam,26 éve vagyunk együtt a férjemmel. Jó pár éve már nincs szex,erre furcsa magyarázatot adott... de,mindegy elfogadtam. Viszont jó ideje csók sincs. Undorodik tőle,értitek? Az összes testi kapcsolat néhány ölelés. Én megmondom őszintén nem is hiányolom annyira a szexet (lehet a gyerekkori molesztálás az oka) de azért hogy meg sem csókol,illetve reggelente már meg sem ölel mikor indul munkába csak köszön hogy:mentem majd jövök... Na,ennek fényében???
Valami oka csak van ennek....
Mi lenne? Nem kell mindent leírnod. Dobj be egy üzenetet, kedves XY, 2001-ből ismerjük egymást, bizonyára emlékszel rám, kérlek hívj fel. Lánykori nevet írj természetesen. Köszönöm. És máris meglesz a száma. Ha nem hív, akkor nem érdekled.
Sajnos, előfordul, hogy csak utólag jövünk rá, hogy valójában ki is volt az igazi?!
26 éves kapcsolatot nem olyan könnyű lezárni. Holnap délután írok,mert mindjárt hazaér a férjem.
Akkor egy másik férfi esetleg?
Ha akiért epekedsz, nem lehet a tiéd, aki melletted van nem felel meg, talán akkor lépned kellene ebből a kapcsolatból, ha gyerek, lakás nem köt össze.
Ha igazán szeretnéd a párod, eszedbe sem jutna az a férfi, aki fittyet hány rád.
És nem állt ezzel megbántani, csak próbálj reálisan gondolkodni. Kit, kiért veszíthetsz el.
a párom és én,ez egy összetett és bonyolult történet
nem tudom a telefonszámát sem. de,szeretem a férjemet. csak ez más. de igazad van,belátom nem érdemes a tűzzel játszani. a páromat fogom szeretni,ha meg eszembe jut a másik arról nem tehetek.
Miért nem SMS-t írsz neki, ha már írni akarsz?
A férjed nem szereted? Mert lehet addig epekedsz, amíg két pad között a földön találod magad. Nem biztos, hogy érdemes a túzzel játszani.
igazad van. valószínű hogy elutasítana. de még az is jobb lenne mint hogy epekedem utána. tán volt barátnője,de most nincs. nem tudom,miért laknak együtt az anyjával. írnék neki levelet,de mi van ha az anyja kezébe kerül? van hogy elsátálok a házukig,meg vissza. tegyük fel,elvinném és becsöngetnék. mi van ha az anyja jön ki? tehetetlen vagyok...
Szerintem nincs olyan, hogy barátság, főleg ha pl. egyik fél plátói szerelmet táplál.
Azért lenne jó ezt tisztázni vele, mert helyére kerülhetne az elvarratlan szál, és lehet, kerek perec elutasítana. De az is egy támpont arra, hogy tervezhető a hogyan tovább. Beteg az anyja, vagy miért laknak együtt? Elvált?
Nem lehet. Férjnél vagyok,az anyjával lakik. Pletykás a szomszéd,a falu. Meglátnak,stb. :( Pedig lehet barátsáág attól még lehetne köztünk. De ez sem fog kiderülni. Sosem futunk össze,illetve egy évbe egyszer ha látom. :(
Hát ez csak általános, hogy ahogy idősödünk, egyre kevésbé tetszünk magunknak. Szerencsére az ízlésünk is idősödik velünk és általában a saját korosztályunkkal érezzük jól magunkat.
Szerintem ne legyél félénk, puhatold ki legalább, hogy mi a helyzet mostanában vele... 👍
Ez valami célzás hogy fel kéne venni vele a kapcsolatot? Nem hiszem,beteges vagyok. És csúnyácska,ahogy öregszem. Ő olyan sáármos még mindig :..)
Vajon ki emlegethet? Csak nem Ő?! :)
tényleg nem volt az enyém soha,
tudom hogy jót akarsz,de mondani könnyű hogy ne gondoljak rá..
Biztos nem dolgoztam fel anno. Nem emlékszem mindenre mert nagyon beteg lettem utána.
Valóban nem tudom elengedni. Jó lenne tudni,eszébe jutok-e.
ha igazan sosem volt a tied ez a pasi akkor gondolod,hogy megerdemli egyentalan.hogy gondolj ra?mas abrandozni vkirol,megint mas vele jarni vagy egyutt elni vele.nalad ezek kozul egyik sem volt meg.lepj tovabb.ne a multba tekingessel vissza hanem a jovodbe/elore/nezzel.a multat ugysem tudod megvaltoztatni!
További ajánlott fórumok: