Ma hallottam, hogy az a gyerek, akinek a szülei molesztálás miatt feljelentette Jackót, sírva vallotta be, hogy az apja veséssel kényszerítette hazugsára. Akkor csak nem volt igaz...ugye, ugye.......
Azt tudjuk, hogy semmit se fogunk megtudni rola, eddig se tudtunk rola semmit! Ha mégcsak a fele lenne igaz, de még annyi se,mi csak beszélgetunk rola, ennyi!
Nem vagyunk jol informáltak, csak beszélgetunk! Próbálunk rájonni egy-két dologra, ez nem azt jelenti, hogy ismertuk és tudunk rola mindent, csak eszmét cserélunk!
Szerintem év végéig be fog tartani ez a Jacko mizéria. De lehet még keveset is mondtam. Nekem már kezd csömöröm lenni. Oké, meghalt, legtöbben sajnáljuk ennyi. Miért kell teóriákat gyártani? Úgyse tudjátok meg milyen ember volt és milyen élete volt, meg úgy egyáltalán semmit nem fogtok megtudni, ami a lapokban megjelenik annak szerintem a fele se igaz.
Hát nem tudom, nekem ez jott le elsore a képekbol! azt hiszem csak annyit nyilatkozott, hogy sajnálja, és biztos mostmár apjával (Elvis-sel)van és megnyugodott a lelke!vagy valami ilyesmit!és nehéz neki ez az idoszak