Meggy sarok recept

Elkészítési idő 60 perc

A Meggy sarok hozzávalói:
2 egyforma piskóta 4 -4 tojásból,egyik fehér,másik kakaós.
4 tojás
4 kanál cukor
4 kanál liszt
fél csomag sütőpor

A kakaósnál 1 kanál liszt helyett 1 kanál kakaó.
Krém:0.5 l tej
2 cs. málna/meggy puding
1 rama
25 dkg porcukor

1 ü kimagvazott meggy
1 cs. étkezési zselatin és a meggy leve


A Meggy sarok elkészítési módja:
Alulra tesszük a fehér piskótát és rákenjük a következő krém felét:0.5 l tejben megfőzzük a 2 cs.pudingot,és ha kihült összedolgozzuk a ramaval elhabositott cukorral. Erre tesszük a kimagvazott meggyet . A zselatint megfőzzük 3 dl meggylével és kihütjük.Akkor tesszük a meggyre amikor már kezd kocsonyásodni. Erre tesszük a krém másik felét és a kakaós piskótát. Kicsit a mélyhütőbe tesszük,hogy jol összedermedjen!


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


A meggy sarok elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook