Megéreztem a tavasz szelét... (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Megéreztem a tavasz szelét...
Én is ittam a csokisat. De szorulásom volt. Szerintem nem ittam mellette napi 1 liter folyadékot se. Én rontottam el tuti.
Ügyes vagy!
Akkor Herbalife-val fogyóztam. Ott reggel és este csak ezt ihattam, délben egyszer kajálhattam bármit és bármennyit és napközben csak gyümit lehetett.
Igazából most is ezzel kezdtem a fogyit, meg vákumos kezeléssel. A kettővel együtt leadtam minden honnan több, mint 10 cm-t és 6-7 kg-ot, úgyhogy igazából én a fogyinál már 10 kg felett járok.
Így van! Jól mondod! A szerelemért és az álmaink pasiáért mindent!!!
Ha magunkért nem is tudunk mindent megtenni de a párunk mit lát, na az nem mindegy.
Nagyon szurkolok nekd. Olyan komoly a célod! Megérdemelnéd a sikert :-)))
A menyaszonnyi ruha méretét találd ki. Csinálj egy hasonló ruhát mint majd a menyasszonyi ruhád lesz és akasztsd ki a falra. Minden reggel és este azt látsd és akkor megfogod csinálni a fógyókúrát!
Én a 90 nap alatt már annyit ha eltudnék érni, hogy a felét eszem a kajámnak. Az a bajom, hogy 3 tányérral is tudok szedni. Olyan finomat főzök :-)))
Nekem nem az a gond, hogy mit eszek, hanem hogy mennyit. A mennyiséggel van a bibi. Mostanra kitisztult a kép. Nappal jól birom és este amit főzök, olyan fini, hogy még egyszer szedek belőle.
Megmondom őszintén, hogy kb. 2 év múlva szeretnék férjhez menni, jövőre eljegyzés, meg hasonló dolgok, és akkor már soványabb szeretnék lenni!
Álmaim napján úgy szeretnék kinézni, mint a mesékben! És valamilyen szinten ez is éltet!
Hát ezaz! Csak 6 kilóról van szó!
Nem igaz hogy évek óta kinlódok. Meg kell valahogy csinálnom!
Fehérárvacsalán
Felhasználása:
Az árvacsalán húgyúti és emésztési problémákra (hasmenés, gyomorhurut, felfúvódás), valamint álmatlanság esetén javasolt. Külsőleg a korpa eltávolítására és a fejbőrviszketés enyhítésére alkalmazzák. A bőr és a nyálkahártya gyulladásaiban is hatékony, és jó gyógyszer a fehérfolyás ellen. A különféle idegi problémák, valamint az emésztő-, a húgyúti és a légzőrendszer gyulladásinak kezelésére és a nyirokkeringés serkentésére ajánlott gyógykészítmények egyik alapanyaga. A virágos hajtásokat fürdők formájában végbéltáji gyulladások kezelésében alkalmazzák.
Gyógyhatása:
A fehér árvacsalán hatásos a magas vérnyomás ellen, elősegíti a kiválasztást, valamint gyulladásgátló hatású.
Mai ismereteink szerint sem káros mellékhatását, sem mérgező voltát nem bizonyították.
További ajánlott fórumok:
- 2011 tavaszra tervezett babaprojekt
- Mikor az első trimeszterbe jártatok, megéreztétek valamiből hogy fiú lesz e vagy lány? Ha igen milyen jelek voltak rá?
- Mit csináltatok épp, amikor megéreztétek a baba első igazi mozdulását?
- Sok sikertelen hónap és év után, megéreztétek, hogy most igen, sikerült a baba?
- Volt már, aki megérezte egy hozzá közel álló személy halálát?
- Ki hogyan érezte magát a terhesség utolsó napjaiban? Megéreztétek előre, hogy hamarosan itt az idő?