Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Megcsalt férjek/feleségek fórum

Megcsalt férjek/feleségek (beszélgetés)

1 2 3
44. nbandus (válaszként erre: 41. - A631c40475)
2012. márc. 30. 12:56
Ez durva!!! Féreg az ilyen férfi...
43. Maja a méhecske (válaszként erre: 1. - Kiscsillag2011)
2012. márc. 30. 12:55

Nem csonka családban???

Én "csonka családban" nőttem fel (bár a szülők anno nem megcsalás miatt váltak), de hidd el, jobb volt így, mint nap-mint-nap látni a szülőket veszekedni, verekedni...

2012. márc. 30. 12:55

Én sosem tettem túl magam a megcsaláson, de én is hibás voltam, mert nem voltak tiszták a játékszabályok a kapcsolatunkban. Most már egyértelműek, és meg van húzva a határ. A párom tudja, hogy mégegyszer "botlik", és a lányát csak hétvégenként látja, engem pedig még akkor se.

Annak idején megmondtam, hogy én egyszer fogok elköltözni, többet nem lát, és felismerte, hogy nem tehet meg velem bármit. Ráadásul mindig kiderül. Miután megbocsájtottam, 3 hónap múlva megfogant a lányunk. Azóta is gondolok a múltra, olyankor leülünk beszélgetni, esetleg sírok egy sort, és ő megnyugtat. Tudjuk egymás igényeit, elvárásait egymással szemben, és próbálunk úgy élni, hogy boldogítsuk egymást. :)

2012. márc. 30. 12:50

Sziasztok! Én is megcsalt feleség, pontosabban volt feleség vagyok. Én kiadtam az útját, szerintem ennél megalázóbb nincs is. Most egyedül nevelem a lányomat, még nem is egészen vagyok túl a dolgon, igaz beszélni sem szoktam róla. Nincs is nagyon kinek. Ami megtörtént, megtörtént. Kérdeztem az okát, amin kicsit kiakadtam, de ha ő így gondolta lelke rajta. Szülésem után elhíztam, ez volt az egyetlen érve. Hát ennyi.

Szép napot Nektek! üdv

2012. márc. 30. 12:45
És még valami: nem a megcsalás után kell beszélgetni, akkor már mindegy, hanem előtte...akkor talán nem jutnak ide
39. csgybzs (válaszként erre: 38. - Nikita83)
2012. márc. 30. 12:42
Én azt vallom, hogy aki már eljut erre a szintre, annak az érzelmei már nem visszafordíthatók. Kényelemből, lustaságból, megszokásból megpróbálja magát visszakönyörögni, aztán ideig-óráig marad minden szuper, aztán vagy újra lebukik, vagy magától hagyja ott a párját....
38. nikita83 (válaszként erre: 35. - Csgybzs)
2012. márc. 30. 12:29

Itt a férj jól járt. Megbocsátottak neki, főznek, mosnak rá...Arany élete van. És ha egyszer megtette...bár ne úgy legyen.

Még 12 éve az anyósomat megcsalta az apósom. Aki persze tagadott mindent...az elején. Elváltak. Egyből a nőhöz költözött. Mi ez, ha nem beismerés. Azóta is együtt vannak. Azóta nem a legjobb a férjem és az apja között a viszony. A nőt pedig nem a szívünk csücske. ELTŰRJÜK!!!

37. csgybzs (válaszként erre: 36. - Mazsinka)
2012. márc. 30. 12:27
Természetes, hogy minden ember ezzel nyugtatja magát. Védelmi reakció. Csak az a baj, hogy hamis illúzió. Ha szeretné, akkor nem tenné azt vele, amit.
36. Mazsinka (válaszként erre: 35. - Csgybzs)
2012. márc. 30. 12:25
Na, majd most kapot a kommenteket, hogy nem igaz, hogy nem szeret, aki megcsalt, csak épp...olyanja volt. Különben igazad van.
35. csgybzs (válaszként erre: 31. - Sly7105)
2012. márc. 30. 12:21
Sokat gondolkoztam már ezen, hogy vajon végül ki jár jobban. De aztán arra jutok, hogy ha hagyom, hogy a kapcsolataim játszmákból álljanak, idővel meg fogok őrülni. Arról nem is beszélve, hogy aki a másikat megcsalja már nem szereti, ez tuti. Na most miért adjam egy olyan embernek a bocsánatom, aki nem szeret?
2012. márc. 30. 12:21

Csgybzs: Szívemből beszélsz.

Van az hogy: Isten veled Ignác, engem többet nem látsz!!!

33. Járminé Ritus (válaszként erre: 25. - Sly7105)
2012. márc. 30. 12:20

Bocs,de először én is a megbocsátás mellett döntöttem és eleinte úgy látszott,hogy ez működik.De az ördög nem alszik alapon a fájó tűskét nem lehetett kiirtani,és ez megkeserítette a mindennapjainkat.Majd utána jöttem rá, hogy még minden folytatódik úgy mint előtte.Tehát a megcsalás.

Ez pedig igazad van egy másik történet:(

32. 5f176db420 (válaszként erre: 8. - Kiscsillag2011)
2012. márc. 30. 12:19
én nem tudnám megbocsájtani csak, ha nagyon szeretném és csak akkor, ha ő jobban szenvedne, mint én!! Gondolom a párod nem szenved jobban. Nem tudom. Nehéz ügy. Nem biztos, h mindig kompromisszumot kell kötni. Ha egy görbe estén x év után összejön valaki egy másik nővel, úgy hogy többé nem látja az is gáz, de még mindig jobb, mint ha valaki szervezkedik és többször is megcsalja a nejét egy nővel. Hát én ezt már nem tudnám és nem is akarnám megbocsájtani, ha van gyerek, ha nincs. Egy embernek, ha semmi sincs legalább a büszkesége a tartása legyen meg.
31. Sly7105 (válaszként erre: 29. - Csgybzs)
Értem. Te egy ilyen típus vagy. Létezik ennek az ellenkezője is, aki tovább tud lépni és újraépíteni a kapcsolatát, mert esetleg még érdemesnek látja. De megértelek, sokan vannak így ezzel, ahogy Te, de lehet, hogy ők többet veszítenek...
30. nikita83 (válaszként erre: 27. - Sly7105)

Persze minden ember más és más.

Én nem tudnék úgy lefeküdni este mellé, hogy tudom, van/volt neki más is mellettem.

Remélem kiscsillag jól dönt.

29. csgybzs (válaszként erre: 27. - Sly7105)
2012. márc. 30. 12:17
Én sosem tudnék egy olyan emberhez hozzáérni sem, aki ennyire megalázott engem. Ha valami már nem működik, váljanak szét, ha gondok vannak, beszéljék meg. Az, hogy a másik háta mögött tervezetten átverjük, hát.... én ilyen emberrel nem tudnék mit kezdeni. Ha én megadom neki a tiszteletet és a hűséget, ő viszont nem, részemről lapát, bármilyen jó is lehetne utána.
2012. márc. 30. 12:16
Ritus, Kiscsillag! Mivel magyarázta a férjetek a dolgot? Mert elhidegültetek egymástól, vagy csak ki akart próbálni valami újat, esetleg beleszeretett a másik nőbe? Hogy tudta eltitkolni, végül hogy bukott le?
27. Sly7105 (válaszként erre: 26. - Nikita83)
2012. márc. 30. 12:15

Szerintem ez nem ilyen egyszerű...

A megcsalás nagyon fájó, fájdalmas dolog, de az is lehet egy tévedés, ami után újra működhet még minden!

2012. márc. 30. 12:13

Túl rövid az élet ahhoz, hogy egy olyan kapcsolatban élj, aki megcsalt téged. Ott a bizalom már megrendült.

Sok gyerek nő/nőtt fel csonka családban és jobb, ha nem látja, ahogy a szülők veszekednek...stb.

Nem gondoltál arra, hogy akár jöhet egy olyan férfi, aki életed végéig hűséges lesz hozzád??? És szereti is a gyerekedet. A férjed pedig főhet a saját levében. Tudod, egyszer visszakapja azt, amit ő adott...

25. Sly7105 (válaszként erre: 23. - Járminé Ritus)
2012. márc. 30. 12:13
Hát ilyen is van! De ez nem példa arra, hogy meg lehet bocsátani és még működhet a dolog továbbra is. Ez egy másik példa. Példa arra, hogy mindkettőtöknek tovább kellett lépni. Főleg, hogy azt írod, jót tett!
24. kiscsillag2011 (válaszként erre: 20. - Mazsinka)
2012. márc. 30. 12:12

Pontosan ilyen helyzetben voltunk. Úgy éreztem, hogy imád a férjem és én is őt. Ezt nem csak én éreztem így, hanem a környezetünk is így látta. Sőt sokan csodálkoztak, hogy ennyi év után, még hogy lehetünk egymásba ennyire szerelmesek. Mindemelett a férjemet nagyon erkölcsös embernek tartottam.

Persze az én esetem, nem nem azt jelenti, hogy minden boldog párral ez fog történni!!!!!

23. Járminé Ritus (válaszként erre: 20. - Mazsinka)
2012. márc. 30. 12:12

Pontosan!Azt hittem a mi házasságunk a legtökéletesebb a világon.De mára már elvált és újra férjhez ment nő lett belőlem.És mindez röpke 3 év alatt.

Nem bíztam már benne és ő tovább folytatta a kapcsolatot,majd végleg elhagyott.

Ma már úgy gondolom-ez mindkettőnknek jót tett!

2012. márc. 30. 12:09
*gondolkodnod
21. Sly7105 (válaszként erre: 19. - Kiscsillag2011)
2012. márc. 30. 12:09
Semmire nincs garancia, ezt ne feledd el. De az élet már csak ilyen. És ha boldog akarsz lenni, akkor most kell megragadnod a lehetőséget és élni vele. Nem kell azon gondolkodnom most, hogy mi lesz, hogyan alakul az élet öt év múlva. Remélhetőleg nem fogja megtenni ezt újra és ebben kell bíznod. Főleg, ha bízni is akarsz benne. Hidd el, tapasztalatból mondom, hogy egy zátonyra futott kapcsolatot is meg lehet menteni 100%-osan és utána visszatérhet a bizalom is!
2012. márc. 30. 12:07
Tudom, hogy a férjem nem csalt meg soha, és úgy gondolom, hogy nem is fog, ahogy én sem őt. Gondolom, ezzel ti is így voltatok, aztán jött a felismerés és a koppanás. Ti olyan helyzetben voltatok, mint én? 100 százalékig úgy éreztétek, hogy a párotok hűséges?
19. kiscsillag2011 (válaszként erre: 10. - Sly7105)
2012. márc. 30. 12:06
Köszönöm a biztatást! Ezen vagyok én is, csak nehezebb, mint gondoltam. Egy esély és nem több, én is ezt vallom. Csak nagyon félek ettől a döntéstől. Most minden jónak látszik a férjem részéről, de mi van, ha 5 év múlva játsza el a "még egy esélyét". Akkor elpazarlok 5 évet! Eddig mindig céltudatos voltam, most meg van rekedve az életem úgy érzem. Persze azt is tudom, hogy ilyen logikával minden döntéstől félhetnénk!
18. Sly7105 (válaszként erre: 15. - Kiscsillag2011)
2012. márc. 30. 12:04
Éppen ebben rejlik a "hiba", hogy hosszú évek alatt azt hisszük nem változunk és nem is kell változtatnuk, a kapcsolat pedig megy és működik magától. Sajnos nem. Mindig kell egy kis pluszt, több odafigyelést ahogy múlnak az évek. Általában itt vétjük el a dolgot, hogy hagyjuk elposványosodni a megszokás talaján a mindennapokat.
17. csgybzs (válaszként erre: 15. - Kiscsillag2011)
2012. márc. 30. 12:02
Igen. Én nem akarlak elbillenteni semerre, de jól gondold át, hogy később hogyan "mernél" vele bármit csinálni. Elég lenne egy munkahelyváltás, egy telefonhívás, egy "fiús buli" és állandóan kattognál, hogy vajon mikor teszi meg újra. Hiszen egyszer már megbocsátottad, majd meg fogod másodszorra is, vagy ügyesebben csinálja majd, hogy le se bukjon. Aki már meg tudja törni a kapcsolat "varázsát", az nincs benne 100%-osan szerintem.
16. Sly7105 (válaszként erre: 14. - Timycat)
2012. márc. 30. 11:59
Ti jól csináltátok és szerencsétek van! Minden kapcsolatba szerintem belefér egyetlen egy botlás, ami után általában sokkal magasabb szintre emelkedik a kapcsolatunk és jobban figyelünk a másikra, ezáltal kizárt, hogy újra megtörténjen.
15. kiscsillag2011 (válaszként erre: 9. - Csgybzs)
2012. márc. 30. 11:58
Ez nagyon igaz! Pontosan ezzel nem tudok mit kezdeni, hogy hosszú együtt töltött évek után, épp az ver át téged, akiről azt hiszed, hogy mindig számíthatsz rá.
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook