Megcsalt, én elhagytam, mégis visszavárom (beszélgetős fórum)
Csak aztán fogadd is meg azok tanácsát, akik velem együtt azt mondják: őrült vagy, ha ezek után egyáltalán szóba állsz vele. Még "baráti" szintem se!
Nem is értem, hogyan lehet olyan dumát bevenni, hogy boldog mással, de téged szeret. Kizárt, hogy a kettő egyszerre igaz legyen. Hogy nem veszel észre ekkora hatalmas hazugságot?
hidd el nekem néha igen is jó ha a családodra hallgatsz és az eszedre...
az ilyen pasit el kell felejteni a fenébe és tovább lépni... már rég el kellett volna h küld a jó fenébe... még h te várjál rá? ... hát ez egy elmebeteg de komolyan valami nagy gond van nála agyban... én biztos nem akarnék egy ilyen kapcsolatban benne lenni .....
De ismerjük a mondást---Kinek a pap kinek a papné...
Én úgy érzem ennek a pasinak mindig az kell, ami épp nem az "övé".
A vadászösztön hajtja és ez nem is fog változni addig, amíg be nem nő a feje lágya...már ha egyáltalán benő egyszer.
Van aki élete végéig ilyen marad.
Van 10-20 éved kivárni???
Neked kell eldöntened, hogy Te mit akarsz én ahhoz tartani magad. Ha ez Neked így nem jó, akkor kerek perec dobod ki. Ha el tudod fogadni a csajozást, stb. akkor fogadd vissza.
Amíg ezeket nem döntöd el csak egy báb leszel, akit ide oda rángathat.
"Az elhagyás nagyobb árulás mint a megcsalás!"
Ezzel csak lelkiismeret furdalást akar kelteni és elbizonytalanítani - amit ahogy látom el is ért.
Ha te állítólag tönkretetted az életét, akkor miért is akar megint veled lenni? Ha egyáltalán valóban veled akar lenni, mert nekem nem úgy tűnik abból, hogy ő rendesen végig csinálja a jelenlegi kapcsolatát...
Egyszer nem ment, akkor nem fog menni máskor sem, hagyd a fenébe, lépj túl rajta, keress mást!
Ő csalt meg téged.Nem egyszer,és nem kétszer,hanem többször.
Te akkor voltál mással amikor már szakítottatok.
Te sosem csaltad meg őt.
Nincs mit a fejedhez vágjon.
Ha ezt ő képtelen felfogni,elfogadni,és képtelen téged tisztelni és becsülni,akkor próbálj meg tovább lépni,és új társat találni.
igen, HA hagyod akkor kihasználja a gyengeséged!!!
akkor mért vársz tőlünk tanácsot, ha úgyis gyenge vagy és visszafogadod és szemétkedhet veled???
Tudod mit!?
Szenvedj!
Küldd el a büdös francba!!!! Valaki nem nézeget más nőket/pasikat szakmányba csak úgy szórakozásból, pláne nem regisztrál társkereső oldalakra, a félrekefélésről és lelki terroról nem is beszélve. Mit mond a családod? Ő szerintük normális, amit a párod csinál?
Szerintem kezdj új életet és mindenképpen felejtkezz el erről a kreténről. Elég időt vesztegettél rá. 26 éves vagy, ami igazán fiatal, még ha nem is érzed így, szóval rengeted időd van egy jobb partnert találni. Ne légy engedékeny, mert ki fognak használni!
A gyerek csinalast ugy értettem,hogy vitaminokat szedtunk h minel hamarabb teherbe essek es minden módszert próbáltuk!
A helyesírásert bocsi csak angol telorol írok es nem mindig sikerül ékezetet találnom!
Kérlek!
Dolgozd fel hogy vége, aztán kezdj el egy új fejezetet!
Az, hogy te mit érdemelnél? Szerintem ezt nem mi döntjük el, nem is te, valahol már eldőlt.
Ha visszakapod, azt gondolod, hogy megadja majd amit érdemeltél (szerinted)?
További ajánlott fórumok:
- Megcsalt a férjem, mégis maradtam
- Nem mehetünk oviba, pedig a munkahelyemen visszavárnak
- Mi a teendő, ha elhagytam a személyi igazolványom?Mi a hivatalos procedúra ilyenkor?
- Ha letiltattam a telefonom, mert elhagytam, visszakapcsoláskor kell e fizetni?
- Győrben hol lehet falfestéket kikevertetni, a festéket már megvettem a fészekben, a blokkot elhagytam.
- Ma elhagytam a személyim, majd a kulcsokat. A kulcsok...