Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Megcsalt a férjem, én megbocsátottam, nem válunk, de lehetünk ezután boldogok? fórum

Megcsalt a férjem, én megbocsátottam, nem válunk, de lehetünk ezután boldogok? (beszélgetős fórum)


❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
1024. 021a029148 (válaszként erre: 1023. - Farkas T)
2010. jan. 29. 12:30
valóságos csodaszer lehet! :)
1023. Farkas T
2010. jan. 29. 12:19
A gyerekeknél és a szerelmeseknél mindenképp bejön.
1022. Farkas T (válaszként erre: 1021. - 021a029148)
2010. jan. 29. 12:17
Köszi a gyógyító puszi mindenre jó.
1021. 021a029148 (válaszként erre: 1020. - Farkas T)
2010. jan. 29. 12:09
: ))
1020. Farkas T
2010. jan. 29. 12:05
Sziasztok tudom nem ide tartozik de a sütő megsütötte a bal kezem középső ujját rendesen fáj.
1019. niki607
2010. jan. 28. 15:55
megpróbálkozom vele remélem sikerülni fog, mert már tényleg fogytán az erőm. Ha erre sem reagál nem tudom mi lesz. Az lett volna a legjobb ha elmegyek egy kis időre hogy érezze meg a hiányomat csak sajnos egy kis faluban ezt nem tehetem meg, pláne úgy hogy az anyósomékkal launk.
1018. liliom10 (válaszként erre: 1015. - Niki607)
2010. jan. 28. 15:10
Hallgass Dorora ! Nekem most nincs időm hosszabban írni. Nem ununk ! Próbálunk egymáson lelkileg segíteni. Beszéljetek meg mindent, sürgősen, ŐSZINTÉN ! Mondd el azt is, mennyire belefáradtál,és lehet, hogy feladod, ha neki nem fontos, ami neked az !! Hátha kapcsol, hogy ezt így nem lehet sokáig csinálni, mert elmúlnak a szép érzelmek. NE ADD FEL !!!
1017. Doro77 (válaszként erre: 1015. - Niki607)
2010. jan. 28. 15:01

nem unlak,megértelek.De ne add fel.Csak közelíts,és meg lesz az eredménye.Mégha nem elsőre fog úgy reagálni ahogy te elvárnád,akkor se,mert neki is kell idő elhiggye azt őszintén közelítesz.El kell felejteni a büszkeséget,kezd te,és jobb lesz.Hidd el megfogod törni vele.Sőt el is mondhatod neki szavakban,rosszul esik hogy ő nem kezdeményez,de te szereted,és nem érdekel a büszkeséged,meg semmi,akkor is szereted,és ha úgy érzed meg kell öleljed,akkor megöleled,vagy hozzá kell érj,hozzáérsz,nem fogsz rá várni,és majd ha úgy érzi biztonságba van,és elhiszi tényleg szereted,mert ki is mutatod,akkor el fog múlni a félelme,vagy az attól tart,hogy koppani fog.

Szerintem most nem biztos hogy elhiszi hogy szereted úgy mint rég..

1016. Farkas T
2010. jan. 28. 14:40
Most megfenyegetett hogy ha ki merek írni valamit ide feljelent becsület sértésért
1015. niki607
2010. jan. 28. 14:19
Biztosan unjátok már a nyavalygásomat, csak szerintem most értem el arra a pontra amikor tényleg úgy gondolom hogy felado. Bocsi.
1014. niki607
2010. jan. 28. 14:06
Vajon ha beszélnék vele és elmondanám neki hogy én már nem bírom ezt tovább, elfogyott az erőm, de mindezt szépen nyugodtan? Eddig még csak egyszer beszéltem vele erről, akkor azt ígérte hogy változtat. Ha ezeket elmondanám neki talán rájönne hogy ha így folytatja el fog veszíteni. Nem hiszem hogy nincs módja annak hogy ráébresszem, mert már tényleg elfogyott az erőm, nem tudok úgy élni hogy nem kapok több szeretetet. Úgy érzem nem megy tovább.
1013. Doro77
2010. jan. 28. 13:43

no ez a lényeg!Ne add fel,és ne sértődj meg ha nem úgy reagál.Mint írtad,ő is azt várta te kezdeményezz!

Tedd meg,és ki fog alakulni!!!!!

1012. niki607
2010. jan. 28. 09:29
Lehet hogy nem volta túl türelmes, mert kb. vagy hároszor próbálkoztam nála, odabújtam hozzá de nem volt válasz. Ezért nehéz nekem is mert nem merek én sem mert félek hogy csalódni fogok, hogy megint nem viszonozza.Hogyan ébresszem rá hogy nem jó amit csinál.Többször volt olyan hogy mikor beszélgettünk kiderült, hogy mindketten a másikra vártunk hogy kezdeményezzen, azt várta hogy majd odabújok. De mikor ezt megtettem nem vot reagálás. Akkor most mi van.
Unatkozol? Gyere játszani!
2010. jan. 28. 09:15
Kicsit később privátban le irom neked de pár oldallal arébb nagyrészét megtalálod a többit küldöm szia szép napot
1010. Doro77
2010. jan. 28. 09:13

..igen,biztosan fél.Én is féltem,és azthittem a lehető legjobb amit csinálok.Pedig,mint tudjuk ez nem így van,mert az lett az eredménye,nem bírta,azt hitte nem szeretem,hiába mondtam szavakkal hogy szeretem,a tetteim nem ezt bizonyították,és lett az,hogy egyszercsak nem érdekelte mi lesz vele,és ekkor mászott rá az a büdös k****va.

Szóval,tudom hogy te nem fogsz idáig eljutni,de addig eljuthatsz,hogy egyszercsak te is lefogod őt tojni.

Nos azért ne foglalkozz most vele,mert nem tudsz mit tenni vele.Ő most ezt a fejébe vette,de valószinűleg nem tudatos amit csinál,csak egyszerűen nem tud másképp viselkedni,pont a félelmek miatt.Talán meg kellene vele értetni valahogyan,hogy te nagyon szereted,tőle szeretnél gyermeket,és soha nem fog benned csalódni,mert nagyon sajnálod amit mondtál.Minden házasságban és kapcsolatban előfordul olyan hogyha dühösek vagyunk mondunk olyasmit,amit később megbánunk.Nyilán ő is mondott olyat neked,te mégis meg tudtál bocsájtani neki,túlléptél rajta.Neki ez nehezebben megy.mivel soha nem mondtál ellent neki,azért azt gondolhatta,mi történt a feleségemmel,aki soha nem szólt vissza?Talán van valakije?---nyilván ezért lesi a telefonodat,úgyhogy neki sem könnyű.Most az van nála,hogy el kell higgye azt,hogy te valóban csak őt akarod,és senki mást,de te is meber vagy,és te is szeretnéd kimondani a véleményedet,és ha valami bánt,akkor azt is.

Nálunk most ez van.Párom is hasonlóan bezárkózott,mert azt mondta ő sem bízik bennem...jó mi?és miért mondta?mert megígértem neki 1000000000000000000x hogy nem beszélek a múltról,és elfelejtem,megbocsájtom amit tett.

Erre közel jön hozzám érzelmileg ,szeret,kimutatja imád,én mit teszek?!Újra elkezdem a kérdéseket.......

úgyhogy ő tudatosan nem akar közel kerülni,és azt csinálni hogy kezdeméynez,( aszexbe igen:) )alapjában a mondennapokban,mert attól fél,minden oké,és megint újrakezdem.De hanincvs közel hozzám,és úgy beszélek,akkor le tduja tojni amit mondok,és még én érzem magam rosszul...

szóval nehéz tanácsot adni,mert most ő így érez,és nagyon kellene valaminek történnie hogy kimozdítsd ebből.Lehet hogy tényleg semmit nem kellene tenned.De lehet hogy pont azt várja,hogy közeledj úgy mint rég,érintsd úgy mint rég,mert mint írod,ezt nemteszed régóta.Akkor próbáld ezt meg.Lehet erre vár,mert ő nem tudja megtenni az első lépéseket,és ha te elkezded,akkor fogja biztonságba érezni magát,és talán elmeri engedni magát,és helyreáll a rend a fejében!!!!!

Most lehet azthiszi,mert nem vagy olyan mint rég,hogy nem is szereted,van valakid,ő már tényleg nem is kell,elvileg bizonyítod azt,amit mondtál neki......lehetséges ez is.Lehet azt tetsztelt tudat alatt,vagy tudatosan,hogy tényleg szereted-e őt,és vele akarsz élni,azok után amit mondtál neki.És neki lehet az lenne a bizonyíték,hogy olyan legyél mint előtte.Érted?

Nem mondom hogy biztosan így van,de ha belegondolok,akkor lehet benne valami.

Ahogy te is elgondolkodtál azon,hogy miért nem olyan mint rég,úgy ő is elgondolkodhat,főleg hogy aztmondtad neki amit.

Egy próbár megér.

Csak kitartás,és ha elsőre,másodszorra nem úgy reagál ahogy szeretnéd,ne törődj vele,lehet hogy 5-ödszörre már el tudja engedni magát!!!!!!!

1009. niki607
2010. jan. 28. 08:44
Sziasztok. Köszönö a reagálásokat, Vétkes örülnék neki ha leírnád veled mi történt, jó lenne ha egy férfitól is hallanám, talán jobban érteném. Sokat gondolkodtam tegnap otthon arról amit Doro írt, sokat segített. Rájöttem hogy igaza van. A férjem kedves és figyelmes csak éppen nem nyúl hozzám a szexet kivéve. Rájöttem hogy azért nem mert fél. Fél attól hogy ha megint kiadja érzéseit sérülni fog ha megint történik valami és inkább rejtegeti. Fél hogy megint megbántódik ha én mondok valami olyan dolgot. Ezt már ő is mondta hogy"nem mer kezdeményezni mert fél hogy megint pofára esik" csak még én nem fogtam fel. Azt hittem más oka van annak hogy nem nyúl hozzám. Nem volt még ilyennel dolga hisz én vagyok az egyetlen barátnője akit igazából szeret és gyereket akar tőle, tehát még nem bántotta meg senki eddig, mert nem engedte olyan közel magához az előző barátnőit. Attól fél ha megint ilyen közel enged magához akkor megint meg fog bántódni. Ezzel csak az a baj hogy ha rendbe is jönnek a dolgok az életben sokszor előfordulhat még ilyen hogy problémánk lesz és ha minden egyes alkalommal ezt fogja csinálni én abba belebolondulok. Így is nagyon rossz nekem mert nem tudom mit tegyek, mert nagyon vágyom már az érintésére. Eddig is azt csináltam amit mondtatok, hagytam de ennek már jó ideje. Nem közeledem minden nap csak ritkán, eddig csak egyszer tettem neki ezt szóvá, tehát nem tudom mit tegyek még mert már én nem bírom.
1008. 8915ea1f00 (válaszként erre: 994. - Niki607)
2010. jan. 28. 05:56
Ha valoban ugy szereted ahogy irod és irsz róla tedd meg az első lépést és vállald be a gyermeket, és adj ajándékba neki egy pár kis cipőt. Ha még ekkor sem történik semmi akkor nem érdemel meg téged!!!!!!
1007. 8915ea1f00 (válaszként erre: 994. - Niki607)
2010. jan. 28. 05:49

szia...

Olvastam a hozászolásodat, ha olvastad az enyémet akkor tudod, hogy én is bezárkoztam nem beszéltem meg kedvesemmel a problémáinkat. Söt én arra a szintre is eljutottam, hogy már nem mertem nálla kezdeményezni. Ehez az is hozzájárult, hogy párom szinte naponta probált velem beszélni. Ez nem vezetett eredményre, még az sem fogtam fel, mikor azt mondta, kapott ajánlatott ( jó minőségi és menyiségi szexre) nem jutott át a magamköré húzott falón, hallottam de nem fogtam fel mit jelent. Engem igazából egy idegen billentett helyre, azzal, hogy páromról bizonyos dolgokat állított. Ezzel azt akarom mondani nem biztos, hogy az a célra vezető, hogy állandóan probálkozol szerintem hagyd kicsit pihenni a dolgokat, ne akard gorcsösen helyrehozni, mert mégjobban bezárkozik. Én sokszor sirtam ugy, hogy senki sem látott, Hogy miért? Igy utolag már tudom, mert nem tudtam beszélni a bennem zajló érzésekről. Lehet ha mástól tud meg dolgokat nálla is ledől a fal és elmondja valojában mi is az amit érez. Ez nálam bejöt, Azota kedvesemmel kezdenek a dolgok tökéletesen jól alakulni. Viszatért bennem az iránta érzett szerelem ami talán még erősebb mint előtte volt. Már tudok beszélni a benem kavargó érzésekről, és a büszkeségemen sem esett csorba.


Nem vagyunk egyformák ellentétei vagyunk a női nemnek "hisz férfiból vagyunk" Ha mi is ugy tudnánk beszélni veletek nőkkel mint ahogy ti tudtok velünk, akkor nem lenénk férfiak nőknek hivnának minket is.

Ha gondolod privátba leirom mizajlott le bennem a fal mögött.

szia szép napot!

1006. Farkas T
2010. jan. 27. 18:41
ja és semmi közöm hogy ő mit csinál a pénzel sem nem kérhetem számon mert kivagyok én hogy számon kérem őt.
1005. Farkas T (válaszként erre: 1004. - Doro77)
2010. jan. 27. 18:39
Szia,ő azt akarja hogy dolgozzak adjam oda a fizut és csináljam a háztartást munka után foglalkozzak a gyerekekkel maradjak nyugton szeretgessem vasaljam ki a ruháit(mert ő nem szeret vasalni)reggel vigyem be neki a kávét úgy mint régen meg ilyeneket vár el tőlem amit ezelőtt meg is csináltam.
1004. Doro77 (válaszként erre: 1002. - Farkas T)
2010. jan. 27. 17:52
..igen ezek a legnehezebbek,mikor hülyének nézik a másikat.Bocs,de nyilván azért csinálja,mert valamit titkol,vagy rejteget,de erre gondolom magad is rájöttél.Üljetek le,és kérdezd meg mit szeretne.Van e valakikje,ha van,akkor mi legyen,ha nincs,akkor miért viselkedik ilyen gyanúsan,és mit akar tőled tulajdonképpen.Más megoldás nincsen.De az a legszörnyűbb hogy ilyenkor nem tudod mitévő legyél.Ha törli az előzményeket,az is fura,mert mi oka lehet?Ha levelezik is valakivel,akkor is max. a levelező portál nevét,freemail,gmail,stb. adja ki,a leveleket nem.Vagy csak chat-el?Nem tudni.Nagyon nehéz lehet.Nekem is az,bár állítólag nálunk nincs okom arra hogy aggódjak,mégis a kisördög sajnos nem alszik bennem,és a bizalmatlanság az nagyon gáz dolog,méfg az értelmetlen dolgokba is belelát az ember valamit.Néha már ott tartok ennél az is jobb lenne ha kiderülne valami,van valaki,vagy volt még,vagy lesz,akkor legalább leszarnám és nem törödnék vele,mert már nem kötődnék hozzá lelkileg.........
1003. Farkas T
2010. jan. 27. 17:21
Sajnos már a gyerekek is unják nem mondtak semmit amikor mondtam hogy jobb lenne ha elköltöznék.Csak hát az a baj hogy azt mondja semmi közöm hozzá hogy mit csinál,kivel beszél.
1002. Farkas T
2010. jan. 27. 16:58
Nem értem a (páromat)most megint elkezdett titkolózni már a dolgait pendrájvon tárolja elvitte magával törölgeti a böngészési előzményeket,akkor mit akar tőlem minek kellek én?
Kvizlabirintus.hu Kérdések, felfedezés, stratégia
2010. jan. 27. 16:58

sziasztok!

beszélgettem a férjemmel, végre úgy igazából, és elmondta azokat a dolgokat, amikre már réges régen választ akartam kapni. mit mondjak nem lett könyebb a döntéshozatal, de sokkal jobb így, hogy sokmindent tudok...

könyebbnek érzem a sújt, mégha még mindig nem is tudom mit tegyek, bár lehet, hogy elköltözök tőle mégha egész jól alakulnak is a dolgok, mert a nő barátnője kb 20m-re lakik tőlünk, és elég sokszor jön ide...

és ezt én nem bírom! mindig totál kiakadok, ha látom, és hát ez elég gyakran fordul elő... nem tudom mi lesz!

1000. Doro77 (válaszként erre: 998. - Niki607)
2010. jan. 27. 16:54

oké rendben,nem akartalak se felzaklatni,se semmi,csak akkoriban nagyon kivoltál.

igen az megnyugtató szokott lenni ha látjuk az ellenfelet...tudod nálunk sem volt az esete az akit megdugott,(állítása szerint még dugásnak sem nevezné)öreg,ráncos,rövid,sötét hajú qrva.


Mindenesetre fel a fejjel,és próbáld meg azt amit írtam.Tudom nem könnyű mikor adsz,és mégha nem is vár az ember cserébe semmit,akkor is jólesik ha viszonozzák a kedvességet.De valamit lépned kell.az biztos.

999. Doro77 (válaszként erre: 997. - Farkas T)
2010. jan. 27. 16:51
köszi:)
998. niki607
2010. jan. 27. 16:04
Úgy hogy láttam a csajt és nem az esete ezt tudom mert nagy darab plusz van barátja, és a férjem is mondta hogy nem.
997. Farkas T (válaszként erre: 995. - Doro77)
2010. jan. 27. 16:02
Kaptál egy piros pontot.
996. Farkas T (válaszként erre: 992. - Niki607)
2010. jan. 27. 16:00
Ezek a féltékenyé tevés inkább taszít és minden rosszat kihoz csak nem közeledést de ez én vagyok.
995. Doro77
2010. jan. 27. 15:59

...nem biztos hogy jó ötlet az sms....a férfiak nem szeretik ha a barátnődnek kiteregeted az otthoni szennyes"""""t szerintem nem ez a megoldás.Ez olyan lesz neki mintha elárultad volna,de lehet én tévedek.Ők nem olyanok mint mi...bár ki tudja.Lehet egyszerűbb lenne neki szeméyesen megmondani,hogy nem próbálkozol tovább,ha ő nem nyilik meg.

Valszeg tudja mit tesz,és ezért nézi meg a telefont,nem csalod e meg.

Nem akarok a múlton rágódni,de ha jól emlékszem akkor őt hívogatták annak idején,és gyanus volt,mi vol tutána,hogy derült ki hogy hála nem csalt meg?

❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:


ORGANIC SHOP BIO EPER JOGHURT TESTÁPOLÓ KRÉM
Minden jog fenntartva © 2005-2021, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook