Megállás nélkül is lehet bírni sokáig a sexet, vagy csak szünetekkel? (beszélgetés)
Nekem is Dóri volt az első gondolatom:))
Pont tegnap akadtam ki rajta:S
Már azt hittem, dórika :D
Amúgy igen, lehet sokáig bírni, csak kell egy türelmes csaj, aki segít edzeni. Azok a módszerek amiket írtál addig kellenek, amíg megtanulja ez ember fia szabályozni a magömlését. Ha már belejött, akkor egy kis lassítás is elég, hogy ne élvezzen el. Ha nem tudod megtanulni, akkor a neten beütöd, hogy "PC izom edzés", gyúrsz.
23 éves vagy az adatlapod szerint,de mintha egy tízéves tette volna fel a kérdést:))
Önmegtartóztatásról hallottál már?:)
Gyakorolj,és menni fog.Csak csendben megsúgom,ez főként egy női portál,igaz,vannak pasik is szép számmal akik megválaszolhatják a kérdésedet:)
Egyébként eddig hogy csináltad?Mióta van barátnőd?
Arra gondolok, hogy minden srác úgy csinálja, hogy szexel a párjával, majd mikor úgy érzi, hogy elélvezne, de még nem akar, akkor kiveszi, és máshogy kényezteti a párját? Vagy elszorítja a makk alatt, vagy vmi?
Vagy vannak olyanok, akik enélkül is sokáig bírják?
További ajánlott fórumok:
- Mit csinájak a szomszéd kutyájával, ha megállás nélkül, egész nap, monoton hangon ugat?
- Grimaszol, pislog a kisfiam, szinte megállás nélkül. Találkozott-e már valaki hasonlóval? El fog-e mulni?
- Közlekedési baleset - mit tehetünk, ha a baleset okozója megállás nélkül távozik?
- Szerintem nem tudok megállás nélkül legyalogolni 10...
- Csöng a fülem megállás nélkül.Mit tegyek?
- Ti főztetek már körtéből lekvárt, nagyon vizes, sokáig kell főzni?Tartósító nélkül eláll?