Főoldal » Receptek » Nassok, sós finomságok receptjei » Medvehagymás pogácsa II. recept

Medvehagymás pogácsa II. recept

A Medvehagymás pogácsa II. hozzávalói:
40 dkg sima liszt
1,5 dl langyos tej
fél kocka éleszto
2 t.k. cukor
2 t.k. só
25 dkg puha margarin
1 kis pohár tejfol
1 tojás fehérje


A Medvehagymás pogácsa II. elkészítési módja:
Az élesztot felfuttatjuk a langyos cukros tejben, osszekeverjuk a tobbi hozzávalóval és meleg helyen megkelesztjuk. Kozben 1 csokor medvehagymát botmixerrel osszeturmixolunk egy kevés olajjal és ezzel a péppel megkenjuk a kinyújtott tésztát, egyszer hajtogatjuk, kiszaggatjuk, megkenjuk a tojás sárgájával, megsózzuk és 200 fokos sutoben 50 percig sutjuk.


Kategória: Nassok, sós finomságok receptjei


A medvehagymás pogácsa ii. elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook