Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Receptek » Egytálételek receptjei » Mediterrán rakott hal recept

Mediterrán rakott hal recept

Elkészítési idő 90 perc
Szénhidrátszegény Szénhidrátszegény
Kalóriaszegény Kalóriaszegény

Kalória 350 kcal
Zsírtartalom 14,5
Szénhidráttartalom 33,5 gramm

A Mediterrán rakott hal hozzávalói:
1/2 kg tengeri hal
1 kg cukkini
20 dkg főtt barnarizs
4 db zöldpaprika
3 db paradicsom
1 db vöröshagyma
kevés zabkorpa
olívaolaj
tengeri só


A Mediterrán rakott hal elkészítési módja:
A cukkínit ujjnyi vastag korongokra szeletelem, kissé megsózom, megforgatom zabkorpában és kevés olivaolajban megsütöm. Hőálló tálba teszem a felét, rászórom a főtt barnarizst. A hagymából, paprikákból és a paradicsomból lecsót főzök, beleaprítom a halat. Ezt a keveréket ráterítem a rizsre, erre jön a többi cukkíni. A sütőben kb. fél óra alatt összesütöm

Energia: 350 kcal (1463 kJ)
Fehérje: 20, 7 g
Zsír: 14, 5 g
Szénhidrát: 33, 5 g
Koleszterin: 49 mg
Rost: 6, 87 g
C-vitamin: 94, 5 mg
B12-vitamin: 2, 7 ug
Kalcium: 91 mg
Vas: 3, 63 mg
Nátrium: 232, 9 mg


Kategória: Egytálételek receptjei


A mediterrán rakott hal elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2021, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook