Meddig megy el a fantáziád? - Addig vagy képes bármire is. (beszélgetés)
Az is egy lehetőség, hogy az ember csoporton kívüliként, csak úgy simán követ egy értékrendet, és akár ki is áll emellett.
Nekem van a saját "falkám", ahol bizonyos hierarchia működik. Van a tágabb környezetem, amelybe beilleszkedem így vagy úgy. És van a külvilág, ahol csak az egyetemleges tisztesség a felelősségem. Ezt sehol nem jegyzik, de a saját bensőm erre késztet.
Ezek szerintem csak kis élettani babonák.
A pillanatnyi nem hallást nehéz lenne mérni, de szerintem az a kis vérnyomás-emelkedés, amivel a tüsszentés a kapillárisokat terheli, még nem okoz süketséget.
Az Egészségére!-kívánás már népmesében is szereplő hagyomány, pár száz éves. (Arra a mesére gondolok, amikor a juhász nem kívánat egészségre a királynak, amikor tüsszentett.) Akkor még nem volt mód a szívfrekvencia mérésére, sőt az ezredmásodperc mérésére sem.
Én úgy tudom, hogy az volt a feltételezés, a nyitva hagyott szájon át "bemegy" a betegség, ezt ellensúlyozandő kívánták, hogy egészségére. Rákeresek!
Mindenképp kell egy pártatlan döntnök,aki megmondja a tutit.
Velem is ez van,hogy itt szinte mindenki asszongya,hogy beteg állat vagyok,pedig szerintem nem így van.
A valóban okosok száma, fordított arányban áll a magukat okosnak gondolók számával.
Itt a Hoxán mindenképpen.
Lehet találgatni én melyik csoportba tartozom :D az egyik csoport szerint a másikba, a másik csoport szerint az egyikbe :D Azt meg hogy kinek van igaza, csak én tudom. Vagy én sem :D mert ha az egyikbe tartozom, akkor nem gondolom, hogy a másikba tartozom, na de ha mégis a másikba tartozom???? Akkor tuti azt gondolom, hogy én az egyikbe tartozom :D
Lépek melóba...
Szép napot mindenkinek!:-)
(Itt mondjuk esik az eső...:-(()
Szabira ment a Fantázia?
És nekem kell nyitnom?
Micsoda dolog ez már! :-)
De aranyosak vagytok! Köszönöm szépen!
Az igazság az, hogy nm ünnepelem sehogy, nem volt szokás nálunk a névnap. Nem is tartom számon, csak a köszöntésekből kapcsolok, hogy hoppá... :D
Pedig tudtam!
Nagyon boldog névnapot, Guruljaka:))))))
Igazán nincs mit.:-)
Nekem is ritkán jön ez össze, de néha összejön!:-)
Jó volt egy kicsit kibeszélgetni magunkat.
Sok sikert kívánok, hogy összejöjjön nektek az a hétvége!
:-)
További ajánlott fórumok:
- Folytassd a számot..vajon meddig megy el?
- Meddig lehet elmenni, ilyen helyzetben "elfogadható" a tettlegesség, vagy az már túl megy minden határon?
- Most mi tennél szíved szerint? Csak fantáziadúsan!:)
- Játék! Engedd szabadjára a fantáziád!
- 14 hónapos a lányom és még nem megy. Meddig nem kóros ez?
- Meddig megy ez?