Főoldal » Receptek » Levesek, levesbetétek receptjei » Mazsola leves recept

Mazsola leves recept

Elkészítési idő 20 perc

A Mazsola leves hozzávalói:
Mazsola
Tejföl
Liszt
Cukor
Víz


A Mazsola leves elkészítési módja:
Vízben felteszem főzni a mazsolát,aki sűrűbben szereti az tehet bele kettő zacskóval is.Kicsit főzöm amíg szépen megdagadtak a szemek,teszek bele cukrot vagy édesítőt ízlés szerint,majd tejfölös habarással sűrítem.Van aki világos rántással készíti habarás helyett.

Jó étvégyat hozzá!


Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei


A mazsola leves elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook