Főoldal » Receptek » Levesek, levesbetétek receptjei » Mazsola leves 1. recept

Mazsola leves 1. recept

A Mazsola leves 1. hozzávalói:
20 dkg mazsola
4 dl tejföl
1 evőkanál liszt

1 evőkanál cukor
néhány csepp citromlé


A Mazsola leves 1. elkészítési módja:
A mazsolát megtisztítjuk, váltott vízben alaposan megmossuk, majd 1-2 óráig vízben hagyjuk duzzadni. Ezután leszűrjük, 1,5 liter enyhén sós vízben feltesszük főni. Ha felforrt, a tejfölben simára kevert liszttel besűrítjük és jól összeforraljuk. Végül a cukorral meg a citromlével ízesítjük, jól lehűtve tálaljuk.


Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei


A mazsola leves 1. elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook