Főoldal » Receptek » Sütemények, édességek receptjei » Mascarponetorta szederrel recept

Mascarponetorta szederrel recept

Kalória 545 kcal
Zsírtartalom 40 gramm
Szénhidráttartalom 29 gramm

A Mascarponetorta szederrel hozzávalói:
10dkg reszelt diétás eksz,10dkg ráma,10dkg darált dió-a tésztához.25dkg mascarpone,15dkg ricotta sajt,2 tojás,4 evőkanál édesitöszer vagy fruktóz,40dkg szeder(mirelit),1 citrom reszelt héjja-a krémhez.


A Mascarponetorta szederrel elkészítési módja:
A kekszet összegyurjuk az olvasztott rámával,dióval,majd 1 kivajazott tortaformába simitjuk.A mascarponét,ricottát összekeverjük,egyesével hozzáadjuk a tojásokat,fruktózt,citromhéjjat,és jol eldolgozzuk.A tésztára szórjuk a fagyos szedret,és ráöntjük a krémet.150fokos sütöben,kb.1 órát sütjük,majd hülni hagyjuk.Hidegen tálaljuk.Nagyon finom nyári édesség!

Mértékkel a fogyókurázók is fogyaszthatják.


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


A mascarponetorta szederrel elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook