Főoldal » Receptek » Levesek, levesbetétek receptjei » Márványsajtos burgonya krém leves recept

Márványsajtos burgonya krém leves recept

A Márványsajtos burgonya krém leves hozzávalói:
40 dkg burgonya
2 szál zellerszár
5 dkg póréhagyma
1 dl tejszín
5 dkg márvány sajt


A Márványsajtos burgonya krém leves elkészítési módja:
A burgonyát, a zellert és a póréhagymát nagyjából egyforma darabokra várjuk. Sós vízben feltesszük főni, és ha minden zöldség megfőtt, akkor az egészet összeturmixoljuk. Tejszínnel dúsítjuk, fehérborssal ízesítjük. Ha ezután túlságosan sűrű, 1 dl vízzel még fel lehet higítani. Tálaláskor morzsoljuk a forró leves közepére a márványsajtot. Nagyon finom.


Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei


A márványsajtos burgonya krém leves elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook