Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Marharagu aszalt sárgabarackkal recept

Marharagu aszalt sárgabarackkal recept

A Marharagu aszalt sárgabarackkal hozzávalói:
50 dkg marhacomb
20 dkg aszalt sárgabarack
3 dl natúr paradicsomszósz
1 fej vöröshagyma
1 gerezd fokhagyma
1 teáskanál római kömény
1 teáskanál őrölt fahéj
petrezselyemzöld
olaj
bors



A Marharagu aszalt sárgabarackkal elkészítési módja:
Az apró kockára vágott hagymát étolajon megpároljuk. Hozzáadjuk a felkockázott marhahúst, majd fahéjjal és római köménnyel fűszerezzük. 5 percig pároljuk, majd felöntjük a paradicsomlével és 1 dl vízzel. Sózzuk, borsozzuk, és lefedve, takaréklángon főzzük a húst a szaftban. Fél óra múlva hozzáadjuk a felezett aszalt barackokat, és az egészet addig főzzük, amíg a hús megpuhul. Közben kevés vizet adunk hozzá, ha szükséges, hogy maradjon elég szaftja. Tálalás előtt megszórjuk frissen vágott petrezselyemzölddel, végül párolt rizzsel kínálju


Kategória: Húsételek receptjei


A marharagu aszalt sárgabarackkal elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook