Főoldal » Receptek » Nassok, sós finomságok receptjei » Marcsa pogácsa recept

Marcsa pogácsa recept

A Marcsa pogácsa hozzávalói:
50dkg túró,
20dkg liszt,
3 tojás,
3 evő kanál cukor,
1 1/2 tasak vaníliás cukor,
1 mokkáskanálnyi só,
2dl langyos tej.


A Marcsa pogácsa elkészítési módja:
A túrót a liszttel,két egész tojással és egy sárgájával,a tejjel,a sóval és a cukorral,a vaníliás cukorral jól összedolgozom.Deszkán ujjnyi vastagra kinyújtom,és pogácsa nagyságúra kiszaggatom.Vékonyan kizsírozott tepsibe teszem,a maradék tojásfehérjével megkenem a tetejét.Előmelegített sütőben fél óráig sütöm.


Kategória: Nassok, sós finomságok receptjei


A marcsa pogácsa elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook