Főoldal » Receptek » Italok, koktélok receptjei » Mandulás forralt bor recept

Mandulás forralt bor recept

A Mandulás forralt bor hozzávalói:
2 l bor
1 rúd fahéj
1 rúd vanília
1 csipet szegfűszeg
20 dkg cukor
1 dl mandula likőr


A Mandulás forralt bor elkészítési módja:
A bort melegítsük fel, de ne hagyjuk forrni! Adjuk hozzá a többi alapanyagot: a cukrot, a fűszereket, illetve a likőrt. Hagyjuk állni pár percig, majd szűrjük le, és úgy kínáljuk.


Kategória: Italok, koktélok receptjei


A mandulás forralt bor elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook