Mandulaműtét előtt:-( (beszélgetős fórum)
Remek!!!
Hát,szerintem borítékold,hogy most elmarad...
De ne add fel!!!! :-D
És gyógyúlj meg!!!!
:-) Meglátjuk mi lesz... Most megnéztem a torkom oan fehérek a manduláim mint állat...tüszős és gyulladt:-( Persze visszamegyek de akarok mielőbb túlesni rajta:-)
Na,azt ne tedd!!!
Nekem már 10 éve is ki akarták venni,cartam rá,és most 2 gyerek mellett kell megoldanom,mert nem akarom őket állandóan én befertőzni-nekem kb. októbertől júliusig folyik az orrom.
De ha most elküld én még egyszer el nem megyek ;-)
Ezt is csak onnan tudtam meg mikor mentem a kartonozóba a leletért és éppen ott volt a doki asszisztense. Mivel hallotta a gyereken hogy taknyos kérdezte tőlem hogy nálam mi a helyzet. Mondom kicsit folydogál az orrom meg kapar a torkom. De hozzátettem próbálja meg ő kikerülni hogy a beteg taknyos gyerektől (akik amúgy is két hétig legalább betegek) ne kapjon el semmit.
Akkor lehet,hogy tényleg több napod van a műtétig: ha beteg vagy,tényleg nem csinálják meg,bár nem tudom,milyen mértékű betegségnél áll ez fenn!
Már csak egy nap a műtétig:-(, Valaki azt mondta hogy ha kicsit is beteg vagy nem csinálják meg. Nekem a kislány taknyos meg köhög és folydogál az én orrom is
Szép napot.Köszönöm a biztatást ràm fog férni:-)
Igen kemény lesz. De szerencsére az én kis nagylányom segít... Múltkor még teát is főzött:-)
Oh,a fiaim bele is őrűlnének,ha kajás lenne a kezük...,de ez más téma!
Majd,ha nagyobbak lesznek,remélem,segítenek,de még ráérünk ezzel! Egyenlőre elég,hogy a szobájukat rendeben tartják.
Akkor viszont kemény lesz így. Kisgyerek mellett, friss mandulaműtöttként... Meg nem is veszélytelen a bevérzés lehetősége miatt. A valószínűsége mondjuk kicsi, meg nem is arra kell gondolni, hogy baj lesz.
Nekem a panirozásban is mindig segít, meg mosogat is nnekem:-)
De jó neked!!! :-)
A fiaim is segítenek: ha sütit sütünk,a tojás töréstesztjét mindig rájuk bízhatom,vagy a csempe dekorálását! Lelkesek,na!!!
Remélem hogy kiengednek másnap. Nekem a lányom 5 elmúlt de sztem sokat fog segíteni nekem... A múltkor mikor náthás voltam oan ügyesen főzött teát is:-)
Nekem is a gyerekekre vigyázás a gond,pedig mi még anyóssal is lakunk,de...Nem lennék nyugodt,ha ő lenne velük 3-5 napig.
Remélem,lesz olyan opció,hogy másnap haza!!!!
Én messze lakom a kòrhàztòl és nem nagyon tudom megoldani a hazamenetelt több nap múlva meg a gyerekre se nagyon tudnak sokaig vigyázni.Remélem tényleg egy nap lesz
4 és 2,5 évesek. Nem tudnak segíteni!!!
A kiírt fórumaim között szerepel a felnőttkori mandulaműtét,nézd meg: ott is 3-5 napról írt mindenki! :-(((
Ilyent is ismerek, akit hazaengedtek másnap. De, szerintem jobb a békesség. Mi nagyon közel lakunk a kórházhoz, de mégis jobban örültem, hogy pár napot bent fogták a lányomat. Ő is nyugodtabb volt.
Mennyi idősek? Mert ha már nagyobbak tudnak segíteni:-)
Érdekes hogy mindenki azt mondja 2-3 napot töltött kórházban. Nekem a doki azt mondta hogy ha nincs semmi gond másnap hazaenged de ien választ senki nem irt:-( Akkor most mi van?
Nekem pont annyi van :-D!
Megszámolni sem tudom,néha mennyinek érzem...
Nyilván ez nem panaszkodás! Elevenek,és az nem baj!
A fájdalomcsillapítótól nem leszel kába. Max. altatás után, de az természetes. A lányomnak tavaly augusztusban volt mandulaműtétje. Nem volt még egészen 21 éves. Az 5-6-7. napok voltak a legrosszabbak, aztán alakult... A műtétet követő két hétre lett teljesen fájdalommentes. Neki 4 nap kórház volt.
Ne aggódj. Rendben lesz minden.:)
Igen tudom hogy mienek a gyerkőcök. Nekem csak egy van de néha kitesz két fiút:-)
Egyébként pedig nem feltétlenül... Az első koronám úgy esett le hogy beleharaptam egy zsemlébe:-)
További ajánlott fórumok: