Mama-misu recept

Elkészítési idő 30 perc

Kalória sok
Szénhidráttartalom sok

A Mama-misu hozzávalói:
babapiskóta
rum(aroma)
tejszín
vaj
nescafé
tej
vaníliás pudingpor
csokoládés pudingpor
tejszínhab


A Mama-misu elkészítési módja:
A babapiskótákat lerakom egy tál aljába, meglocsolom egykis rumos, gyenge kávéval. Közben elkészítem a pudingokat, de mindkettőbe keverek a végén vajat és nyers tejszínt is. Így sokkal krémesebb állagú lesz. A piskótára teszek vaníliakrémet, aztán megint kávés piskóta, majd csokikrém, piskóta, vaníliakrém stb., amíg el nem fogy, vagy tele nem lesz a tál. Pár órára hűtőbe teszem, tálaláskor a tetejére tejszínhabot nyomok. Egyszerű, gyors és nagyon finom. Nem utolsósorban, bárhogy variálható.

Rum helyett, ha a siserehad kiskorú, akkor természetesenn aroma kerül és a kávé, koffeinmentes, esetleg capuccino.


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


A mama-misu elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook