Főoldal » Receptek » Sütemények, édességek receptjei » Málnás krémtúró recept

Málnás krémtúró recept

A Málnás krémtúró hozzávalói:
15 dkg málna ( friss)
40 dkg sovány túró
1.5 ek porcukor
2 teáskanál citromlé
0.5 citromból nyert citromhéj ( reszelt )


A Málnás krémtúró elkészítési módja:
A málnát óvatosan megmossuk. 20 szemet félreteszünk a díszítéshez. A krémtúróhoz adunk 1 ek porcukrot, a citromlevet és a reszelt citromhéjat, majd alaposan összedolgozzuk. Két tálba elosztjuk a málnát, a maradék porcukrot elosztjuk rajtuk, majd villával kissé összetörjük (nem pépesre). A krémtúrót a málnára halmozzuk, a félretett málnaszemekkel díszítjük, majd legalább 1 órára hűtőbe tesszük.


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


A málnás krémtúró elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook