Főoldal » Receptek » Levesek, levesbetétek receptjei » Málnás barackleves recept

Málnás barackleves recept

Elkészítési idő 20 perc

A Málnás barackleves hozzávalói:
Alaplé:
fele baracklé
fele víz vagy a barackkonzerv leve (ne legyen benne hozzáadott cukor)

felaprított barack (1 kiló vagy 2 konzervnyi)
málna szemek
egy fél citrom 4 szem szegfűszeggel (döfködd bele a citromba)
kis szerecsendiót
sovány tejfölben kikevert vaníliás pudingpor(1 zacskó)


A Málnás barackleves elkészítési módja:
MÁLNÁS BARACKLEVES Az Alaplébe tedd a felaprított barackot, málnát, egy fél citromot szegfűszeggel, kis szerecsendiót. Főzd föl és sűrítsd be sovány tejfölben kikevert vaníliás pudingporral.

Remek vitaminforrás, szuper megoldás édesség-falási kényszer esetén.


Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei


A málnás barackleves elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook