Malacból emberbe (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Malacból emberbe (Napi érdekes)
Számomra is ez teljesen evidens.
A muszlimoknál, zsidóknál tilos a sertésből készült étel, de maga a szentkönyvük is leírja, ha az életét így mentheti meg, felmentést kap, mert az élet az első. :)
Nem tudom miért gondolkodnál, ha az életedről lenne szó?
De tudom vannak vallási dolgok is.
Én nem hezitálnék az tuti.
Amikor olvastam a címet, azon gondolkodtam, hát ezt ki nem tudja?
Látom tévedtem.
Lehet nem figyeltem, de az inzulin kimaradt. Ha írtad, bocsánat!
Már 1922-ben alkalmazták ,tehát több, mint 100 éve már. 1980- ig hadználták, de érdekesség , egyes embereknél ez még mindig jobban működik, mint a humán , vagy analóg inzulinok, mert kevesebb a hirtelen vércukoresés, ingadozás. Az állati inzulin lassabban szívodik fel.
Megjegyzem a marhainsulint is gasználják.
sok
sikert az orvosi beavatkozásokhoz. Nem gondoltam volna,hogy ez lehetséges
A jehova tanúi rendszeresen becsöngetnek egy kis térítésre, ilyenkor jót beszélgetünk. Szegényeknek sokszor felvetem ezt a vérátömlesztés tilalma dolgot, persze csak szelíden. Általában akkor, ha valamiben nyerésre állnak...
Látszik, hogy kicsit kényszeredettek ebben a helyzetben. Lehet szívük mélyén ők sem értenek egyet ezzel a tételükkel.
És amikor valaki leissza magát , akkor
disznó lesz. Tehát fordítva is igaz :)
Igen szívbillentyűröl és bór takarásról égés esetén olvastam
Ki emlékszik még 1967-re Barnard prof szivátültetésére holttestből?
Felhördült a szakma.
Ma meg sokminden természetes, már ha kapsz sorszámot időben
És ha vegán a beteg , elfogadja a malac alkatrészt? :)
Ugrás a teljes írásra: Malacból emberbe
További ajánlott fórumok:
- Lehet -e valaki két emberbe szerelmes?
- Szerintetek, ha szerelmes vagyok egy nálam 14 évvel idősebb emberbe és ő is szeret, de van családja 2 gyerek 1 feleség van esélyem?
- Gyerek-, vagy fiatal korodban melyik híres emberbe, színészbe, vagy regényhősbe voltál szerelmes?
- Ki hallott már szívféregről emberben?
- Mi idegesít titeket egy-egy emberben?
- Létezik az, hogy a beteg emberben erősödik a betegség tudat, és betegebb lesz, ha gyakran kérdezgetik tőle, hogy hogy van?