Makkra tapadt fityma!Kell vele kezdeni valamit?Doki nem csinál vele semmit. (tudásbázis kérdés)
Igen,én sem szeretném sebészetre vinni!!!!
Majd meglátjuk mi lesz vele....
Amúgy én 2-hónapos korától huzogatom neki.
Szerencsére nem teljesen van rátapadva,csak a félig:)
Köszi a válaszokat!!:):)
Mi ebben szenvedtünk....de azt mondták míg szobatiszta nem lesz a picim addig nem foglalkoznak vele, próbáljam meleg vízben húzogatni. Na ez nekünk nem jött be...
Most, hogy szobatiszta lett a sebészeten felhúzták :((( Maga a beavatkozás nem fájt neki, mert előbb kapott kapott érzéstelenítő krémet, és szép lassan felhúzták neki. Kaptunk lidocain krémet és még egyet amit össze kellett keverni és naponta felhúzni és bekrémezni--na ez az ami iszonyat fájdalom volt a kisdrágámnak :(( Le kellett fogni hozzá.. A pisilés is fájt neki.... 3 nap után kezdett jobb lenni, most 2 hetes nem fájlalja, szép is lett, már nem piros, de a fürdésnél mikor felhúzom neki még mindig sír :(( de szerintem ez már csak pszichés alapon megy...
További ajánlott fórumok:
- Szó-tag-lánc - az előző szó bármely szótagjával lehet kezdeni és minimum három szótagos szavakat kell írni
- A Mások, akikkel a "normális" társadalom nem tud mit kezdeni...
- Házasan szeretővé válni és új életet kezdeni
- Mikor kell elkezdeni huzogatni egy kisfiú fitymáján a bőrt? És mi ennek a folyamata?
- Van valakinek tapasztalata részlegesen letapadt fityma ügyben? Mit csinalnak vele az orvosok?
- Felhúzták kisfiam letapadt fitymáját, és most vörös és fájdalmai vannak, meddig fog ez tartani?