Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Majoránnás nyúlcomb recept

Majoránnás nyúlcomb recept

A Majoránnás nyúlcomb hozzávalói:
1 egész nyúlcomb/fő
majoránna
zsír

1/2dl víz


A Majoránnás nyúlcomb elkészítési módja:
A combokat jól megmosom, a vastag húst csontig bevágom, bedörzsölöm majoránnával és sóval, majd egy éjszakára letakarva a hűtőbe teszem. Reggel egyszer átforgatom. Serpenyőbe zsírt teszek, majd belerakom a combokat, és ½ dl vizet öntök alá. Letakarom fedővel és többszöri forgatás mellett puhára párolom/sütöm. Leveszem a fedőt és 15 perc alatt pirosra sütöm, miközben néhányszor még megfordítom. Párolt rizzsel, tartármártással a legfinomabb.


Kategória: Húsételek receptjei


A majoránnás nyúlcomb elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook