Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Major Zolika gyógyulásáért fórum

Major Zolika gyógyulásáért (beszélgetős fórum)


Ez a fórum a következő cikkhez nyílt: Major Zolika gyógyulásáért

2012. jan. 8. 21:24

Most találtam rá a cikkre!Érdeklődni szeretnék, hogy mi lett a kisfiúval?Sikerült kijutniuk külföldre vagy még megy a gyűjtés?

A választ előre is köszönöm!

2008. ápr. 29. 13:59
A hozzászólásokat köszönettel vesszük. Én azt is elhiszem, hogy a legtöbb családban vannak anyagi gondok, legyen az gyógyszer, legen az egyéb kiadás. A Major Család, akikról a cikk szól minden követ megmozgatnak azért, hogy gyermekük meggyógyuljon és egészséges, boldog felnőtté váljon. Örülök, hogy emlitésre került a kupakgyüjtés. Igen, gyüjtjük azt is, felnőttek, gyermekek, ismerősök és ismeretlenek egyaránt bekapcsolódtak a meghirdetett gyüjtési felhivásra. Fentebb irtam, hogy a család minden követ megmozgat. Segitsünk nekik, hogy mosolyogni láthassuk őket. Segitsünk, hogy megmozduljon a kő. Mindig azt mondtam, ha ilyen, vagy hasonló felhivást láttam, hogy igen adok. Ha nem sokat, akkor keveset. Próbáljuk magunkat a Család helyébe képzelni, amikor egészséges gyermekeinket, unokáinkat megöleljük, hoy milyen jó, hogy ez a felhivás nem rólunk szól. Kérem mindazokat, akik segiteni tudnak, azok segitsenek. Mondják el a gyüjtési kezdeményezést ismerőseiknek Abonyban és vidéken egyaránt, számlaszám a felhivásban közölve. Az összegyüjtött kupakok pedig leadhatóak: Abony Csillag Zs. u. 3. sz. Könyvtár, Családsegitőben Abony Szilágyi E. u. 3., vagy Abony Batthyány u. 58. sz. Szép napot kivánok minden hozzászólónak Pető Istvánné
2008. ápr. 29. 13:00
Azon gondolkoztam el,hogy ez a mai felnőtt-társadalom milyen példát mutat a gyerekeknek...Az egészségeseknek,és az önhibájukon kívül betegnek születetteknek...Önzésből,irigységből,kíméletlenségből,törtetésből vehetnek csak ,,példát" a mai felnőttekről.Tisztelet a kivételnek!!!!Sajnálatos...
2008. ápr. 28. 23:03

Hát szégyen-gyalázat, ahogy egyikőtök-másikótok gondolkodik! Persze, hogy rengeteg beteg gyermek van, és a 99%-ukról nem is tudunk, de akiről tudunk, és akit netalán-tán még ismerünk is, azon miért ne segítenénk? Nem ezrekről van szó, hanem az emberiségről. Nem veszek két gombóc fagyit, és máris ott van 250 forint, amit át tudok utalni, sok kicsi sokra megy alapon.


A másik: Martian, el ne várd már, hogy sajnáljon itt bárki is. Te felnőtt ember vagy, itt meg egy beteg gyermekről van szó.

Én születésem óta szorulok gyógykezelésre, ami 90%-os támogatással így is havi 7-8ezer forint, de nem sír a szám, mert örülök, hogy ez is van. Örülök, hogy élek, és annak is örülök, hogyha nem ébredek fel éjszaka arra, hogy fuldoklok, mert a sok gyógyszer végre megtette a hatását.


És ez nem egy gyerek kiragadása a sok közül. Senki sem kötelezett arra, hogy elolvasd a cikket, vagy, hogy érezz bármit is. Ha meg irigy vagy, az a te szegénységi bizonyítványod.


Különben kupakokat is elkezdett a család gyűjteni, aki gondolja, az küldhet nekik.

2008. ápr. 28. 16:55
Mi is bevittük 1-2 Ft-osainkat a gyógyszertárba,Zolikának.Vmivel több,mint 1200 ft volt.Adja Isten,hogy ezzel a kevéssel is tudjak segíteni rajta!!!Mi ezt nem tudhatjuk,nem érezhetjük át igazán,akiknek egészségesek a gyermekei.De éppen ezért,adjunk ezért hálát,és legyen bennünk emberségesség!!!Vajon mit tennétek,ha a TI gyermeketekről,neadjisten,unokátokról lenne szó????Szerintem,mindenki megmozgatna minden követ...Ez nem elítélendő!!!
2008. ápr. 28. 14:45
NÁLUNK VOLT EGY JÓTÉKONYSÁGI RENDEZVÉNY ÉS NAGYON SOK PÉNZ ÖSSZEGYÜLT EGY BETEG KISLÁNYNAK!FELLÉPTEK ISKOLÁSOK, MEGHÍVTAK ISMERT ÉNEKESEKET, AKIK INGYEN ELJÖTTEK, HOGY JÓ MŰSOR LEGYEN.ÉRDEMES MEGSZERVEZNI!
8. mandella (válaszként erre: 6. - E71af41436)
2008. ápr. 19. 18:45

éppen ezért voltak jók az egy- és kétforintos gyűjtések, mert akkoriban belegondoltam többször is, hogy ha Mo. lakossága, vagy majdnem mindenki csak egy darab egyforintost "bedobna" a közösbe, az... gondoljatok bele, mennyi pénz, és ez csak 1 forint mindenkitől, és lehet, hogy ez "mindössze" 1 beteg gyerekre elég, de akkor már megmentettünk egyet.


Aztán ha megint bead mindenki 1 forintot, akkor megint lesz valakinek esélye a gyógyulásra.


Sajnos mindenkit nem lehet megmenteni. Most hirtelen az jutott eszembe, bár nem igazán jó a példa, de: a Titanicról sem tudott megmenekülni mindenki...

7. moonlight1984 (válaszként erre: 6. - E71af41436)
2008. ápr. 19. 18:11
Egyetértek veled!De amíg sokan úgy gondolják,miért éppen ezen a kicsin segítsenek,mikor van sok másik is aki beteg,addig nem fognak segíteni sem ennek az egynek,sem a többieknek.És abban is igazad van:sok kicsi sokra megy!
6. e71af41436 (válaszként erre: 2. - Martian)
2008. ápr. 19. 17:50
ha már 20 ember azt gondolja itt a fórumról,hogy utalok 1000 forintot,már akkor megérte.
2008. ápr. 19. 15:28
de abban én is egyetértek, hogy Zolika családjának ezt átélni megélni szörnyű, és rettenetes dolog lehet, és tehetetlenség érzése még tetézi is ezt
2008. ápr. 19. 14:53

én is tudnék mesélni, hogy milyen meglepetések értek a 24 év alatt


arra próbáltam rávilágítani, hogy nem lehet egy-egy gyereket a több ezerből kiragadni, és csak rajta segíteni


a baj az többek közt, hogy az alapítványokban sem lehet 100%-an megbízni tisztelet a kivételnek, mert mindenki a maga pecsenyéjét sütögeti ott is

3. moonlight1984 (válaszként erre: 2. - Martian)
2008. ápr. 19. 14:01
Anyaként borzasztó ilyen híreket hallani,rettenetes lehet nekik.Viszont a véleményeddel nem igazán értek egyet.Sok gyerek van aki beteg,de nekik ő az egyetlen!Persze hogy minden követ megmozgatnak érte!Tőled senki se várja hogy segíts...ez mindenkinek a saját dolga...De míg sokan,pl te is gondolom közgyógyra,megfizethető áron kapod a gyógyszereid,ők nem kapnak támogatást,pedig Te is és Ő is megérdemelnétek.Nem?Szóval amíg nem vagy rászorúlva,nem is tudhatod mit tennél a helyzetükben...mihez kezdenél ha nem tudnád fizetni a gyógykezelésed?Ezzel nem bántani akartalak,nehogy félreérts.A megoldás viszont nem a kisemberek dolga lenne,az állam kellene támogassa a rászoruló betegeket,és a gyerekeket méginkább,hogy ne kelljen a gyermekük életéért "kéregetniük"!
2008. ápr. 19. 13:20

üdv!


Nagyon elszomorít, ha egy beteg gyerekről hallok hírt, és nagyon sajnálom őt és a családját.

Mielőbbi gyógyulást kívánok neki.


De az a probléma, lehet hogy csak nekem, hogy állandóan szinte mindennap hallunk egy-egy gyerekről akinek ilyen olyan betegsége van, és persze ez óriási költségbe kerül.

Én aztán tudom mert most leszek 30 éves, és 6 éves korom óta vagyok epilepsziás. Hál istennek nekem elég volt az orvosi segítség mind lelkileg mind testileg, és a gyógyszerek amiket az állam támogatott(szerencsére).

Visszatérve az elejére, ha mindegyik gyerekre adnék ennyi vagy annyi pénzt akkor meg én lennék bajban, és rajta sem segítenék mert annyit nem tudok adni amennyi szeretnék mert egyszerűen nincs.

Lassan már egy plusz tévécsatornát lehetne csinálni a (bocsánat) kéregető műsorokból mert annyian vannak.

Ráadásul Zolika nem az egyetlen akinek ilyen baja van, és akkor a többivel mi lesz??

2008. ápr. 19. 11:03
Kérem, aki tud segítsen, vagy juttassa tovább ezt a levelet ismerőseinek, hogy minél több helyre eljusson a kérés Major Zolika gyógyulásáért. Köszönettel Pető Istvánné
A szülők elérhetősége: Major Zoltánné Abony Batthyány u. 58. tel. 06/30/537-83-34., e-mail.
majorzoltane@freemail.hu

Ugrás a teljes cikkre: Major Zolika gyógyulásáért

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2021, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook