Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Majonézes saláták fórum

Majonézes saláták (beszélgetős fórum)


8. c6560fb39d (válaszként erre: 5. - 4300750b82)
2012. júl. 4. 18:51

Pont így csinálom én is + fél citrom leve.

Ilyen melegben savanyú vagy kovászos uborkát reszelek bele,isteni finom.:)

2010. okt. 6. 10:09
KÖSZÖNÖM A SEGÍTSÉGETEKET!
6. d515254a8f (válaszként erre: 5. - 4300750b82)
2010. okt. 6. 10:09
Köszönöm így fogom kipróbálni! :)
5. 4300750b82 (válaszként erre: 1. - D515254a8f)
2010. okt. 6. 09:18
Szia! A majonézhez jó a tejföl, és jó a joghurt is, én fele-fele arányban szoktam + kevés porcukor, só, mustár, fehérbors.
4. Gyöngybagoly (válaszként erre: 2. - Csicsi25)
2010. okt. 6. 09:16
Én is tejfölt keverek hozzá.
2010. okt. 6. 09:15

Én sosem majonézes ételeket, hanem inkább tartár mártásos ételeket készítek :)

Nagyon szeretem, de ritkán eszem, akkor úgy készítem, hogy 50 gr. kész majonézhez teszek 100 gr. 12%-os tejfölt, picike porcukrot, sót, mustárt, esetleg citromlevet a mustár helyett!

Ebbe a mártásba keverem a zöldségeket :)

2010. okt. 6. 09:09
Én tejfölt szoktam hozzá keverni
2010. okt. 6. 09:08

Ha majonézes krumpli vagy kukorica salátát csinálok akkor elég erősen lehet érzeni a majonézt.

Mit tegyek a majonézhez, hogy "ligtosabb" legyen az íze?

Tejfölt, joghurtot?

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2022, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook