Majomkenyér 2 recept

A Majomkenyér 2 hozzávalói:
25dkg-rámamargarin,30dkg-porcukor,3-evőkanál liszt,1db-tojás,1/2-citrom leve,1db-citromhéja reszelve,1/2-csomag mazsola,3-púpozott evőkanál kakaópor,10dkg-dió,15dkg-babapiskóta.


A Majomkenyér 2 elkészítési módja:
Habüsben vagy jénai tálba,összefőzőm a margarint,porcukrot,a lisztet,a felvert tojást,kakaót,a 1/2-citrom levét és a citrom héját.Utánna a durvára vágott diót és a összemorzsolt babapiskótát belekeverem. Folpack fóliával kibélelt őzgerinc formába öntöm a masszát,így az nem tapad oda az edény falához.Amikor kihült,hűtőbe teszem,24-ótát pihentetem.

A könnyű kivétele:kiveszem az őzgerinc formából a tésztát és könnyedén letekerem a fóliát és máris lehet felszeletelni és fogyasztani.


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


A majomkenyér 2 elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook