Főoldal » Receptek » Levesek, levesbetétek receptjei » Májgombóc-saját recept

Májgombóc-saját recept

A Májgombóc-saját recept hozzávalói:
hozzavalok;1 csirkemaj,2 gerezd foghagyma,1 tojás,só,bors,vegeta izles szerint,7 kávés kanál prezli,9 káves kanál gríz,2 kávés kanál olaj,fel mokkás kanál szódabikarbóna,apróra vágott zöldség zöldje.


A Májgombóc-saját recept elkészítési módja:
A tojat villaval felverjuk a soval,borsal es a pici vegetaval.Utanna a lereszelt gerezd foghagymat,a lekapart csirkemajat,oszekeverjuk.Azutan hozzaadjuk a grizt,prezlit szodabikabonat olajat es a zoldseg zoldjet,oszekeverjuk es fel orara beteszuk a hutobe pihenni. Uttana kis gombocokat formalunk es en vegetas vizben szoktam kifozni,metrt igy nem lesz zavaros a huslevesem.


Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei


A májgombóc-saját recept elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook