Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Receptek » Levesek, levesbetétek receptjei » Májgombóc csirkemájból recept

Májgombóc csirkemájból recept

Elkészítési idő 30 perc

A Májgombóc csirkemájból hozzávalói:
3 csirkemáj
1 tojás
2-3 kanál búzadara
vágott petrezselyem
só, majoránna, őrölt fehér bors
1 kevés vöröshagyma 1 tk olaj


Májgombóc csirkemájból

A Májgombóc csirkemájból elkészítési módja:
A csirkemájat átmosom, majd leszárítom.
Éles késsel lekaparom, borsozom, beleütöm a tojást, hozzákeverem a morzsolt majoránnát, az olajat, hagymát a vágott petrezselymet, a búzadarát, óvatosan, nehogy túl kemény legyen, majd a sót.
Legalább fél órát pihentetem, átkeverem.
A forrásba lévő kész zöldséglevesbe szagatom, közepes lyukú nokedli szaggatón, 10 percig főzöm, majd lehet tálalni.
Jó étvágyat!


Húslevesbe is nagyon finom, mindig a kész levesbe szaggatom, nekünk így adja ki az igazi ízét!


Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei

A receptet beküldte: , febr. 5. 20:23
A májgombóc csirkemájból elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2020, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook