Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ

Májgombóc recept

Elkészítési idő 20 perc

A Májgombóc hozzávalói:
2 nagyobb csirkemáj
1 tojás
1 tk olaj
búzadara, só, majoránna, vágott petrezselyem


Májgombóc

A Májgombóc elkészítési módja:
A csirkemájat átmosom, éles késsel lekaparom tálba teszem, majd ráütöm a tojást. Hozzáadom a tk olajat, majoránnát, sót, a petrezselymet/ az itt látható 1/4 részét/jól megkeverem. A búzadarából annyit tegyünk , hogy közepes állagú masszát kapjunk, 1 órát pihentetjük, majd akár egy zöldség lesbe is kitűnő leves betét! Szaggathatjuk nagy lyukú nokedli szaggatóval is, de kiskanállal is lehet!


Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei


A májgombóc elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2020, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook