Főoldal » Receptek » Saláták, öntetek receptjei » Májas szósz recept

Májas szósz recept

A Májas szósz hozzávalói:
2-3 alma,
2-3 fej vöröshagyma,
1 májkrém konzerv,
1 mokkáskanál olaj,
só,
őrölt bors.


A Májas szósz elkészítési módja:
Olajon megfuttatom a karikára vágott hagymát, hozzáadom a meghámozott, apró kockákra vágott almát, fedő alatt addig párolom, míg szétfő. A májkrémet elkeverem fél deci vízzel, az almára öntöm. Sóval, borssal ízesítem, s már kész is. Szárazabb (főtt) húsokhoz szaftként adható, de pirítósra is kenhető.

Hidegen is nagyon finom!


Kategória: Saláták, öntetek receptjei


A májas szósz elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook