Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Májas húsgolyó recept

Májas húsgolyó recept

A Májas húsgolyó hozzávalói:
1/2 kg darált seréshús
1/2 kg csirkemáj
20 dkg zsemlemorzsa
3 db tojás
olaj

bors
fokhagyma
majoránna


A Májas húsgolyó elkészítési módja:
A csirkemájat megmossuk és apró kockára vágjuk és hozzákeverjük a darált húshoz a tojásokkal együtt.Sóval borssal ,tört fokhagymával és majorannával fűszerezzül,majd hozzáadunk annyi zsemlemorzsát, hogy formázható masszát kapjunk.Kis golyókat gömbölyítünk belőle,és zsemlemorzsába megforgatjuk.Bő forró olajban kisütjük,melegen vagy hidegen salátával tálaljuk.


Kategória: Húsételek receptjei


A májas húsgolyó elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook