Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Májas csirkerolád recept

Májas csirkerolád recept

A Májas csirkerolád hozzávalói:
4 fél csirkemell filé
15 dkg csirkemáj
5 dkg füstölt szalonna
1 fej vöröshagyma
1 ek
zsemlemorzsa
petrezselyem


A Májas csirkerolád elkészítési módja:
A csirkemellet kiklopfoljuk, sózzuk, borsózzuk. A májat megtisztítjuk és felaprózzuk. A szalonnát és hagymát apró kockára vágjuk. Egy serpenyőben a szalonnakockákat kisütjük, majd a hagymát megpároljuk benne. Hozzáadjuk a májat, összesütjük, végül a zsemlemorzsát hozzákeverjük. Hagyjuk kihűlni. A kiklopfolt csirkemelleken eloszlatjuk a májas masszát, megszórjuk petrezselyemmel, feltekerjük. A szokásos módon bepanírozzuk, ha kell fogvájóval összetűzzük. Bő olajban kisütjük.


Kategória: Húsételek receptjei


A májas csirkerolád elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook