Magyarországról való "kijelentkezés" (beszélgetés)
Az címkártyát és a személyidet is elveszik. Megnéztem: nekem az útlevelem, a taj kártyám és az adókártyám maradt meg, de nem vagyok biztos, hogy az utóbbi kettővel tudnék-e még bármit is kezdeni Magyarországon. Nem mintha akarnék.
A TB-t minek fizetnéd? Én Angliában élek. Ha velem történne valami, amikor Magyaroszágon tartózkodok és egészségügyi ellátásra lenne szükségem, ellátnának majd kiszámláznák az NHS-nek, aki kifizeti a számlát (és örül magának, mert sokkal olcsóbban járt, mintha itt kezelnének).
mire gondolsz pontosan?
mit jelent neked, hogy kijelentkezel
?
mire gondolsz?
milyen jogod ne maadna?
magyar allampolgarkent tovabbra is megmarad minden jogod, ami volt, amig otthon voltal....
hacsak nem azt tervezed, hogy az allampolgarsagodrol mondanal le. :-)
miért ne tudnék??
már nem élek az országban, csak itt bejelentkeztem végre, úgyhogy azon gondolkodom, h ha otthon kijelentkezek, akkor milyen jogom marad :)
De ezen Te mit röhögsz? :D
:)))
Nem tudsz kijelentkezni! :D
S" hova tova!???
Szerintem, aki tud, az menjen az országból. Itt nem lesz semmi már...
Olyan kérdésem lenne, hogy ha kijelentkezek Magyarországról, akkor milyen iratot vesznek el tőlem, ill. milyen jogaim maradnak az országban?
Olyan lehet, h én tovább fizetem a tb-met, és amikor Magyaorországon vagyok, akkor jár így eü. éllátás? Vagy tényleg nuku marad?
További ajánlott fórumok:
- SPAR Magyarország matrica - Ingyenes csere-bere fórum
- Szerinted ki képviselje Magyarországot a 2012-es Eurovíziós Dalversenyen?
- Leggyakoribb utónevek a mai Magyarországon
- Túra- és kirándulóhelyek Magyarországon és környékén
- Te hogyan változtatnád meg a segélyezés rendszerét Magyarországon?
- Elképzelhető, hogy jön Magyarországra Madonna!