Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Magyarországon hogy müködik jelenleg a zaklatás törvénye? fórum

Magyarországon hogy müködik jelenleg a zaklatás törvénye? (tudásbázis kérdés)

10. xania
2008. aug. 26. 13:58
ja lehagytam:)jul ban voltam bent idézésen a rendörségen, mint gyanusitott h zaklatom az exet,stb, és mondhattam h szerintem ne, és panaszt tehettem, ahol elmeséltem az egész storyt..na ezt elutasitották nekem azota,az ővét meg nem...ezért érdekel..
2008. aug. 26. 13:54
én éltem volna békében vele,ha nem szo nélkül tünik el egyik naprol a másikra, itt hagyva kb 1.000.000 ft adosságát nekem..igen,sms és mail volt, a pénz végett,mert a biroságrol jöttek a papirok, h végrehajto stb..május ota nem irtam már neki,mert felesleges sajna..és igen,azért volt pár durva szöveg is,idges voltam..nem alapozok rá,h az ő gyereke, csak arra céloztam, h mikor 5 honapos terhes voltam, még este ,h házasság,összeköltözés stb,másnap meg eltünt szo nélkül egy másik csaj miatt..adossággal márc ig mindig h adja,adja,azota az se, hanm ápr ban, h én zaklatom őt...sztem ez absz nem fair..attol h ő meggondolta magát a baba már ott volt, adosság se tünik el,én ugy érzem jogos h meg szerettem volna kapni a pénzt, hisz a babám is fel kell nevelenm valamiből,ő meg éli világát, s azzal jött ápr ban is, h ugyse fizet gyerektartást, se azt az adosságot smit nem tudok bizonyitani..és akkor ne lettem volna ideges?
2008. aug. 26. 13:27

Arra ne alapozz hogy az ő gyerekét szülted meg, ez nem gátolja meg abban hogy békében éljetek egymás mellett.

Te egyébként miért tettél panaszt? amit elutasítottak?

Azért ha jogi tanácsot nem is tudok adni, de fogd vissza magad a további sms-ezéstől mert azok mind bizonyítékok. Ha írogatsz neki arra lehet azt mondani zaklatás? vagy a szöveg miatt kapja ez az ügy ezt a zaklatás bélyeget?!

2008. aug. 26. 12:31
látom sajna nem sok ügyvéd olvasgat erre felé:(azt tudom, h jan ota lehet 2 év börtön, v közmunka, v pénzbirság az itélet..háát mit mondjak nincs 1 nyugodt éjszakám,érdekelne valaki véleménye aki kicsit ért hozzá,h rám mi vonatkozik...itt a pici babám, s még sose volt gondom a törvénnyel, csak ez a ......exem tesz be nekem, mikor az ő gyerekét szültem meg...:(
2008. aug. 23. 17:15
szia köszi..igen,megváltozott, s ezért idegesit..nem elég h terhességet végigidegeskedtem,még most sem lehet nyugtom:(egy jogásszal beszél tesom, de még annyit se tudott mondani mint te, ezért gondoltam, hátha itt valaki tud segiteni, h mikor lehet ebből ügy, s egyáltalán mi lehet belőle...
2008. aug. 23. 13:37
Szerintem keress fel egy ügyvédet, mert ő biztos tudja hogy most hogy áll a zaklatási törvény, mert azt tudom hogy év elején modosítottak rajta. És ha elmész ügyvédhez akkor talán tud valami okosat mondani hogy hogy tudnál jól kijönni ebből az egészből. az első alkalom a legtöbbször ingyenes, akkor kérnek pénzt ha ügy lesz belőle, ugyhogy nagyrészt csak időt tudsz veszíteni, de a tartozást ne hagyd annyiban, főleg ha nem csak a te neveden van.
2008. aug. 23. 13:20
köszi..néztem, nem taaláltam hasonlot,mert én itt igazábol arra lennék kiváncsi, h akkor mi a helyzet ha engem jelentettek fel zaklatásért a volt párom..mert h nem akartam annyiban hagyni h itt hagyott több százezres adosságot nekem, és nem mellesleg a hasamban az 5 honapos magzatot,aki azota 2 honapos kisfiu..és sms ben kerestem őt, ami szerinte zaklatás..voltam bent a rendörségen is már 1 honapja mint gyanusitott(!) és tehettem panaszt,amiről azota jött papir, h az enyémet elutasitották,az övét nem...szoval nagyon idegesit, h ilyenkor mi van, mi lehet ebből és mikor..ha valaki tud valamit,megköszönöm..
2008. aug. 16. 12:59
írtak erről már az egyik fórumban. kérdezz rá.
2008. aug. 16. 12:03
sziasztok..fontos lenne ha valaki tudna segiteni..köszönöm
2008. aug. 16. 12:03
Magyarországon hogy müködik jelenleg a zaklatás törvénye?

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2023, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook