Magyar hagyományörzés (beszélgetés)
kicsit...nagyon elidőztem itt ma...de nem baj... ;) na holnap folytatjuk és akkor megkeresem ezt a munkafüzetet is...
Egyébként milyen "érdekes",hogy kevesen vagyunk ezen a fórumon....
nekem csak egy könyvecském van meg egy naptárszerü amin rajta vannak az alapok...köszi ha átküldöd !
Szép estét neked is,én is megyek,más dolgaimra!
neten van azt hiszem vmi letölthető rovásírás gyakorló munkafüzet...
majd megkeresem és küldöm nektek priviben! de szerintem majd csak holnap
Rajtam most olyan póló van amin a székely-magyar rovásírás van...így jutott eszembe épp most a kérdés :)
Lassan megszűnök...de holnap leszek majd ismét!
Szép estét Mindenkinek!
Pusz
jah..
oké,azt tanulhatjuk együtt....kéne vmi rovásírásos billentyűzet,akkor írhatnánk a naplóba.... :P
Sziasztok csajok!
Most értünk haza, most tudtam gép elé ülni. Látom a harcos pólókról beszélgettek,tényleg jó minőségűek, mert szépnek szépek. Én is kértem a nagy fehértől karácsonyra, bízok benne, hogy meg is veszi.
Igaza van abban az egyik eu parlamenti képviselőnőnek,hogy hazánkban vacak a lehallgatás minősége,tiszta ciki mennyire hallatszik:))
de térjünk vissza a Magyar hagyományőrzéshez nyilvánosan mert kár lenne ha a fórumot bezárnák:)
Üdv Mindenkinek! A Nagy fehér vagyok, Gven párja, csak lusta vagyok saját nick-et regelni :)
Szóval: mindenkit lehallgatnak, aki csak egy kicsit is a nemzeti ellenállás ügyén munkálkodik...ezt el kell fogadni. Mi már eddig igencsak megjártuk a "hadak útját", az Iwiw-ről is azért töröltem magam egyszer, mert új munkahelyre felvételiztem, aztán a munkáltatók erősen szeretnek belenézni a leendő munkavállalók profiljába, majd ellenőrizgetni hogy munkaidő alatt mikor lépett be esetleg. No mindegy, sok sikert kívánok mindenkinek, férfiként nem kontárkodom bele a női dolgokba ;) örülök hogy - ha máshol még nem is, - de legalább itt a szájbertérben sok egyívású ember talál egymásra. A többit majd esetleg egy, a lentebb említett szalonnasütés közben megbeszéljük.
(Huhh, remélem az accony nem haragszik meg, hogy csak így belekontárkodtam a fórumba :D:D:D )
További ajánlott fórumok:
- Egyedülálló nő és babavállalás nem hagyományosan
- Karácsony - kullogás a hagyomány után
- Anyagi, és hagyománybeli különbségek. Tönkreteheti a kapcsolatot?
- Egyszerű magyar hagyományos ételek
- Segítsetek légyszíves, hagyományos igazi eredeti magyar süteményeket keresek.
- Milyen hagyományos, magyar, lassú zenéket ismertek?