Màjgaluska màjkrémböl? (tudásbázis kérdés)
15. Panni58 (válaszként erre: 4. - Lilalány0515)
2009. nov. 24. 16:50
liszt helyett lehet morzsa is, még finomabb :)
de én nem szoktam formázni, csak kiskanállal beleszaggatom a forrásban lévő picit sós vízebe
14. bfd6e572b2
2009. nov. 24. 14:58
nagyon szivesen
13. dzsigg
2009. nov. 24. 14:55
Köszönöm a vàlaszokat,az az iagzsàg ,üres a hüt:)Nekem meg felkell talàlni magamat estig.
12. c42aaaac41
2009. nov. 24. 14:50
exanyósom is abból csinálja és nagyon finom:)
és csak grízt tesz bele ,petrezselymet,meg tojást
11. correct
2009. nov. 24. 14:44
Naná, egy tojkó meg gríz, ooolllyyyan finom!
10. Lilalány0515
2009. nov. 24. 14:41
Nagyon Szívesen!
9. dzsigg (válaszként erre: 8. - Lilalány0515)
2009. nov. 24. 14:40
Ok megprobàlom igy nélküle:)Köszi!
8. Lilalány0515 (válaszként erre: 6. - Dzsigg)
2009. nov. 24. 14:39
Én nem szoktam,de ha gondolod tehetsz bele.
7. dzsigg (válaszként erre: 5. - Bfd6e572b2)
2009. nov. 24. 14:36
igen csirkemàjkrémem van.
6. dzsigg (válaszként erre: 4. - Lilalány0515)
2009. nov. 24. 14:35
ehhez nem kell grizet adni,ugye?
5. bfd6e572b2
2009. nov. 24. 14:35
en megprobaltam kesziteni, mert lattam en is valahol. Pipi majbol kell csinalni, borsoszni, petrezselymezni, es buzadarabol+tojas+so
4. Lilalány0515
2009. nov. 24. 14:35
Májkrém,tojás,petrezselyem,annyi liszt hogy formázható legyen,só!
3. dzsigg
2009. nov. 24. 14:31
receptet szeretnék.
2. dzsigg
2009. nov. 24. 14:31
Valahol igy làttam,hogy is van akkor?
1. dzsigg
2009. nov. 24. 14:31
Màjgaluska màjkrémböl?