Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Macskaszökés fórum

Macskaszökés (beszélgetés)

9. libikóka (válaszként erre: 8. - ,zumba)
jan. 10. 16:24
Köszönöm😊😽
8. ,zumba (válaszként erre: 7. - Libikóka)
jan. 10. 15:35
Nagyon szép cica!
jan. 10. 12:31
A miénk folyamatosan fixírozza az ablakot,,már kitudna menni.Ahogy ajtón is egyszer lógott ki mellettem.Ezer szemünk legyen👀👀👀👀😅A napokban hálózunk addig meg megy a csiki -csuki.
6. libikóka (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jan. 10. 12:20

Tetőn lakunk,,a másik lépcsőházi falszomszéd macskája a tetőn közlekedett rendszeresen.

Bizony be is tévedt hozzánk,,mikor egy nap jöttünk haza bevásárlásból,,beértem a konyhába,,komolyan visszahőköltem,,nem tudtam értelmezni a szép zöld szemeket amik bámultak be az ablakon😼Volt hogy hajnalban ült a kávégépünk tetején.

jan. 10. 10:45
Vannak már ilyen szuper felszerelhető, önkihúzó izék ajtónyitáshoz, amik megakadályozzák, hogy a lábadnál kisurranjon.
4. Channa* (válaszként erre: 2. - Amaunet)
jan. 10. 09:41

Nekünk is volt perzsánk, és lehet, hogy tényleg fajta függő? A mi macskánk sem ment ki sosem a lakásból.

Most egy házicicánk van, na ő menne bárhová. Minden ajtót kitud nyitni, a bejáratit is, így kulcsra kell zárni. A kulcsot még nem tanulta meg használni:DDDD

Hám: Van hámunk. Időnként ráadjuk és kivisszük, de a hámba "nem tud" mozogni:DDDD Úgy csinál, mintha összekötöztük volna. Lapos, a hasát úgy leerszti a talajra, mintha valami nyomná a hátát. Nagyon icces.

Többször kiszökött már, szerencsére a kertben marad. Gondolom, csak azért, mert hamar észrevettük.

jan. 10. 07:01

Egyszer hozzánk bejött egy cicc.

Férjem nyitva hagyta, amíg kivitte a szemetet. Ülök a számítógépnél, egyszer csak végigment a lábamon, hát frászt kaptam az ijedtségtől, mi ez 😀 Szerencsére az alattunk lakó tudta, hogy kié. Mondta a gazdi, hogy a cicc rendszeres szökevény.

2. Amaunet (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jan. 9. 21:49

Perzsám volt az 5. emeleten. Lehet, hogy fajta jelleg, de ő soha nem akart szökni.

Lehet kapni a cicáknak is hámot. Próbáld ki egyszer!

Nálam most a hidegben Lucy szinte az egész napot bent tölti. Ha ki szeretne menni, mert dolga van jön az ajtóm elé és kéredzkedik.

jan. 9. 21:36
10 emeletes 10. emeletén lakom. A macska mindig ki akar szökni, olykor sikerül is neki. Megyek utánna, és a 4. emeleten találtam meg. Már szinte levegőt se kapok. Beszálok a liftbe benyomom a 10. szintet. Erre a lift lemegy a földszintre. Lenne egy beszálló, akki épp a kutyáját hozza vissza sétálásból. Megkértem, hogy várja meg amíg felmegyek, mert teli leszek macska karmolásokkal. Ezúton is köszönöm neki a megértést.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2026, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook