Macskaszökés (beszélgetés)
Tetőn lakunk,,a másik lépcsőházi falszomszéd macskája a tetőn közlekedett rendszeresen.
Bizony be is tévedt hozzánk,,mikor egy nap jöttünk haza bevásárlásból,,beértem a konyhába,,komolyan visszahőköltem,,nem tudtam értelmezni a szép zöld szemeket amik bámultak be az ablakon😼Volt hogy hajnalban ült a kávégépünk tetején.
Nekünk is volt perzsánk, és lehet, hogy tényleg fajta függő? A mi macskánk sem ment ki sosem a lakásból.
Most egy házicicánk van, na ő menne bárhová. Minden ajtót kitud nyitni, a bejáratit is, így kulcsra kell zárni. A kulcsot még nem tanulta meg használni:DDDD
Hám: Van hámunk. Időnként ráadjuk és kivisszük, de a hámba "nem tud" mozogni:DDDD Úgy csinál, mintha összekötöztük volna. Lapos, a hasát úgy leerszti a talajra, mintha valami nyomná a hátát. Nagyon icces.
Többször kiszökött már, szerencsére a kertben marad. Gondolom, csak azért, mert hamar észrevettük.
Egyszer hozzánk bejött egy cicc.
Férjem nyitva hagyta, amíg kivitte a szemetet. Ülök a számítógépnél, egyszer csak végigment a lábamon, hát frászt kaptam az ijedtségtől, mi ez 😀 Szerencsére az alattunk lakó tudta, hogy kié. Mondta a gazdi, hogy a cicc rendszeres szökevény.
Perzsám volt az 5. emeleten. Lehet, hogy fajta jelleg, de ő soha nem akart szökni.
Lehet kapni a cicáknak is hámot. Próbáld ki egyszer!
Nálam most a hidegben Lucy szinte az egész napot bent tölti. Ha ki szeretne menni, mert dolga van jön az ajtóm elé és kéredzkedik.