Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Macska fura dolgai fórum

Macska fura dolgai (beszélgetés)

13. niit (válaszként erre: 3. - Miss Angel)
jan. 21. 09:46
Mentol vonzza? Az érdekes, még nem hallottam ilyet :) Az enyéim világgá rohannak tőle, ha csak megérzik. Borsódzik a hátuk tőle.
12. boldogzokni (válaszként erre: 9. - Sirga)
jan. 21. 09:34
A macskamenta szerintem nem hatástalan ivartalanítottaknál. Legalábbis enyémnél nem.
jan. 18. 18:08
Az egyik cicám, mikor lehúzom a WC-ben a vizet, nézi, ahogyan a víz folyik és eltűnik. A másik rendszeresen hajnali 4 és 5 óra között ébreszt, hogy szeretne kimenni az udvarra.
10. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 9. - Sirga)
jan. 18. 10:39
Fél a sötétben! Aranyos macska. :)
9. Sirga (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jan. 18. 10:14
Az egyik cicám ugyanez: frissen fogmosás után azt sem tudja, hogy bújjon hozzám, szinte a számba mászna. (Ivartalanított, a macskamenta hatástalan nála.) A másik szokása már zavaróbb: hajnali 1 körül felkel, körbejárkál, és addig abba sem hagyja, míg fel nem kapcsolom a lámpát. Akkor lefekszik valahol és alszik tovább.
jan. 18. 10:10
Az én fiú cicám a zöldséghéjak illatától mámorosodik be, ha leveshez tisztítok ilyesmit, akkor felugrik a pultra, mindenáron bele akar hemperedni, izgatottan szaglássza, próbál pár darabkát megszerezni belőle... Minden egyes alkalommal ez van. A macska zöldségfüggő. :-)
7. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 6. - Boldogzokni)
jan. 18. 09:59
Hát vele foglalkozz!! Azt mondta.
jan. 18. 07:50
Ha mobilozok, néha idejön és megpróbálja megharapni a telefonom sarkát. Sose értettem 🤷
5. libikóka (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jan. 18. 05:39

Az előző kis Cirmoskám hipó/domestos függő volt😸😁

Levakarhatatlanul csüngött rajtam ha megérezte.

jan. 17. 23:12
van olyan noveny is/magyar nevet nem tudom/amit a kertben ultetnek es deterrent/eluzi/a macskakat a kertbol.ez is vmi mentolos illatu.
3. Miss Angel (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jan. 17. 22:38

mentol vonzza a macskát

de túlzásba vinni ezt se célszerű,mint ahogy semmit.

jan. 17. 22:34
Dolgokat művel?
jan. 17. 22:33
Milyen aranyos, de furcsa foltokat művel a macskátok? Kezdem. Az egyik fogkrémemre teljesen bedilizik. Orromból számból alig bírom ki enni fogmosás után. Egy hirtelen ötlet után egy kis fogkrémmel bekenytem a kaparójáját vele. Van benne macskamentól? Teljesen úgy viselkedet, bár azt soha nem vettünk neki. Arányosan bedilizik. Bajusz, áll dörzsölés, szédszedés. Mi lenne ha a kispárnàjára is raknak egy kis fogkrémet? De azt már nem merem.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2026, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook