Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Macska és baba egy lakásban fórum

Macska és baba egy lakásban (beszélgetés)

1 2 3 4 5 6 7 8 9
2013. márc. 13. 10:10

Nálunk nagyon jól megfért a macska és a baba is. Nyilván még jobban kell figyelni, de rendes takarítás mellett problémát nem okozhat!

Kendra! A meglévő macskádat kidobnád? - vagy mit tennél vele? Tudod, hány baba nőtt fel hiba nélkül állat mellett?

2013. márc. 13. 10:10

Nálunk volt cica, de eleve lakásban volt tartva. Védőoltásokat és féregtelenítőket kapott már a baba születése előtt is.

A kiságyba nem engedtük be, a szobát is megtiltottuk neki, ahol a gyerek volt. Gyorsan megszokta, hogy az tabu számára.

Én már többször, több helyen olvastam, hogy azok a gyerekek, akik állatok társaságában nőnek fel kevésbé lesznek allergiásak, mint az állatmentes környezetben élők.

2013. márc. 13. 10:09
Szerintem ha meg tudod oldani, hogy a gyerek szobájába ne menjen a macska, nem vészes. De a macska szempontjából, meg fog kattanni egy lakásba zárva... Nekem volt egy cicám, amelyik nem bírta elviselni a "bezártságot",és el kellett ajándékozni...:(
2013. márc. 13. 10:02
Tapasztalatom nincs, véleményem: undorítónak tartom, amikor a gyerek és az állat össze van eresztve, de a te dolgod.
2013. márc. 13. 10:02
Én nem tartanék macskát baba mellet !!!!!!!
2013. márc. 13. 09:59

Kedves anyukàk!

Hamarosan kertes hàzbòl lakàsba költözünk a fél éves kislànyommal.Nagy dilemma,hogy a cicust vigyük e magunkal.Eddig màr elõfordúlt,hogy néha beszökött és befeküdt a jàrôkàba.Moshattam ki mindent!

Félek,hogy a lakàsban ha elkezd kúszni a babàm,nem tudok majd a macskàra is figyelni,hiàban porszívòznék minden nap a macskaszõr hullik mindìg.

Véleményeket és tapasztalatokat kérnék.

Köszönöm

1 2 3 4 5 6 7 8 9

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook