Macska és baba egy lakásban (beszélgetés)
Nálunk nagyon jól megfért a macska és a baba is. Nyilván még jobban kell figyelni, de rendes takarítás mellett problémát nem okozhat!
Kendra! A meglévő macskádat kidobnád? - vagy mit tennél vele? Tudod, hány baba nőtt fel hiba nélkül állat mellett?
Nálunk volt cica, de eleve lakásban volt tartva. Védőoltásokat és féregtelenítőket kapott már a baba születése előtt is.
A kiságyba nem engedtük be, a szobát is megtiltottuk neki, ahol a gyerek volt. Gyorsan megszokta, hogy az tabu számára.
Én már többször, több helyen olvastam, hogy azok a gyerekek, akik állatok társaságában nőnek fel kevésbé lesznek allergiásak, mint az állatmentes környezetben élők.
Kedves anyukàk!
Hamarosan kertes hàzbòl lakàsba költözünk a fél éves kislànyommal.Nagy dilemma,hogy a cicust vigyük e magunkal.Eddig màr elõfordúlt,hogy néha beszökött és befeküdt a jàrôkàba.Moshattam ki mindent!
Félek,hogy a lakàsban ha elkezd kúszni a babàm,nem tudok majd a macskàra is figyelni,hiàban porszívòznék minden nap a macskaszõr hullik mindìg.
Véleményeket és tapasztalatokat kérnék.
Köszönöm
További ajánlott fórumok:
- Macska a lakásban
- Kutya-Macska a lakásban! Igen vagy nem? Ki mennyire bír-, vagy nem bír együtt élni az állatokkal?
- Kisbaba és macska egy lakásban. Tapasztalatokat várok a témával kapcsolatban.
- Macska a lakásban - érvek és ellenérvek
- Kutya vs macska. Kisgyerekek mellé melyiket ajánlanátok és milyen fajtát, ha lakásban tudnátok tartani (egyelőre)?
- Lakásban tartott macska vs. babaprojekt