Lukas Kata recept

A Lukas Kata hozzávalói:
50 deka liszt

15 deka porcukor

20 deka zsír

2 tojás sárgája

3 e.k. tejföl

1 csomag vaníliás cukor

1 sütőpor

Töltelék:

barack lekvár


Lukas Kata

A Lukas Kata elkészítési módja:
A hozzávalókat össze dolgozzuk. Kinyújtjuk 6-7 mm vastagságúra es kiszaggatjuk. Elő melegített sütőben megsutjuk kb 180 fokon 10 percig. Egy teli es egy lyukas linzer lapocskát barack lekvárral össze ragasztunk, majd melegen porcukorban megforgatjuk.


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


A lukas kata elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook