Lombikprogram 40 felett - nekünk is sikerülni fog! (beszélgetés)
Lányok,tudjátok milyen sokat jelent nekem hogy ilyen kewdvesek vagytok?:-)) Csak azt sajnálom h nem tudunk személyesen is találkozni!
De hátha egyszer mégis!
Igen,már el is felejtettem! Fő a nyugalom,igaz?:-)Lányok,KÖSZÖNÖM H VAGYTOK NEKEM,és így vagyunk egymásnak!Olyan DRÁGÁK vagytok,mind egytől eggyig! Nem fogok parázni semmin,az élt tudja mi a sorsunk...Őszintén szólva nem is tudok egyebet tenni csak pihi,aludnék egész nap.Egy kis bevásárlásból alig tudok hazajönni,tiszta nevetséges,én az örökmozgó,energikus!:-)) Hát igen,nem 20 évesen estem meg?:-))És még hol van a vége...De ez úgy gondolom ,csak az első 3 hónapban lesz Így,h ilyen "lajhár" vagyok,legalábbis remélem?! Az evéssel sincs gond,még vacsi is,pedig eddig soha nem vacsiztam,de most érzem hogy kell!:-)) Mindenkinek ölelés,puszi és gondolataimban vagytok!Tessék összebújni apával,pláne ovu előtt!Látjátok,zárt petevezető-terhesség!:-))VELETEK VAGYOK!!Puszi
Szia drága Kismami
Igen tudom kiről beszélsz és sajnálom hogy ennyire negatív volt tegnap. DE ne foglalkozz vele csak a pocaklakóval törődj, magaddal és a boldogság lebegjen a szemed elött amit ez a kis csoda okoz nektek még majdnem 8 hónapig. Írok privit is puszi és pihenés
Erre kell a le....om tabletta.Te csak a teljesen rendben lévő kicsi pocaklakóddal és a pároddal foglalkozz,legalább a munka miatt nem kell már izgulnod.
Igen,továbbra is itt vagyunk Veled,mint egy igazi család,úgyhogy ne hagyj itt minket,várjuk a további jó híreket. Puszi.
KÖSZÖNÖM LÁNYOK!
Hát persze h tisztában vagyok,vagyunk a kockázatokkal mindannyian,és nyilván hogy ezt el kellett mondania,de nem úgy hogy közben a földig tiporjon! Még meg is jegyeztem neki,h ezt én mind tudom,de egyenlőre örülnék h "csoda"történt,s próbálok bízni h sikerül kihordanom egy egészséges babát!Miután már elmondta h alig van esélyem h egyáltalán 3 hónapig eljussak,kezemre tette a kezét,és minden jót kívánt!
Na erről ennyit lányok! Nem is gondolok már rá...értelmetlen! Az égiek úgy is tudják hogy meg fogom tudni tartani vagy sem?
Lányok,volna még kérdésem? Most kaptam meg a tegnapi HCG eredményt: 3810 A csütörtöki 1285 volt,és a mostanit kissé kevésnek találom,mit gondoltok?
Ha csütörtökön 1285 volt,akkor szombat kb.2570 és ma már 5140 nek kellene lennie nem? Hisz 2 naponta duplázódik,ugye?
Most meg ez zavar egy kicsit! Puszi nektek!:-))
Ava, ne foglalkoz vele...Neki egy statisztika vagy, egy a sok közül..Nekünk meg a példakép :) A hit...aki erőt ad!!!!
Egyszerűen SZARD LE :)
Nekem jövő7 szerda-csüt körül (nem) kellene megjönnie és a menzi 3. napjára hívott vissza a doki.Meglepődtem (ok, még kezdő vagyok ebben a témában) de azt hittem megint vérvétel lesz, de nem, állítólag UH..valakinek csináltak már menzesz alatt UH-t? Ezt tényleg így szokták? Meg azt mondta hozzak magammal pénzt, mert gondolom már kapom is a gyógyszereket meg injekciókat, indul az első inszemem :)
Szia Ava! Ez rémes! Az ember elgondolkodik, hogy hogyan tudnak ennyire érzéketlenek lenni az orvosok, akiknek az a dolguk, hogy gyógyítsanak, segítsenek és "tartsák a lelket az emberekben". Nyilván Te is és mindannyiunk tisztában van a "statisztikával", de hogy lehet egyből letámadni és a rossz dolgokat sorolni? Ez az orvos egy ... (Nem tűr nyomdafestéket, amit írnék szívem szerint.) Töröld ki az agyadból a negatív megjegyzéseit, és növesztgesd a pocilakódat!
Hála Istennek én nem futottam bele ilyen ...-ba!
Nagy ölelés!
Szia AVA19!
Megdöbbenve olvastam soraidat! Borzasztó, hogy vannak ilyen orvosok! Ezek után nem tudom, hogy hogyan vállaljunk lombikot a SOTE-n!!!!
Remélem, hogy azért már egy kicsit meg tudtál nyugodni!
Próbáld le....és csak magatokra gondolni!
DRÁGA KEDVES BAJTÁRSAK!!:-))NAGYON_NAGYON KÖSZÖNÖM MINDENKINEK H ENNYIRE VELEM ÉREZTEK,és vegyétek tudomásul h nagyon sírok,mert még SOHA az életemben nem kaptam ennyi kedves,szeretettel teli szót,kívánságot mint tőletek!!Legszivesebben,ha lehetne,mindannyiótokat megölelnélek,megpuszilnálak...Jobbak vagytok mint egy család!:))Tudjátok hogy szugerállak mindannyiótokat erősen,hogy sikerüljön nektek is a baba!!Tudom hogy hülyén hangzik,de esküszöm hogy így lesz!!:-))
Most pedig elmondom nektek mi történt tegnap este,mert azért mégis elmentem a lombikos dokimhoz(Edina,te ismered őt!),hisz már időpontom volt!Még mielőtt leírom,csak mondom hogy ezzel a jelenléttel a dokimnál MINDANNYIÓTOKAT KÉPVISELTEM,hisz egy cipőben,egy korosztály vagyunk!
Eddig a dokim mindig normális volt,kedvesnek mondható,semmi korra való megjegyzés...Mindig bíztatott,hogy abszolút van sanszom lombikkal teherbe esni!Még az 1.totálisan sikertelen lombik után is azt mondta,jöjjek próbáljam tovább,csinálunk másik protokolt!
Erre beléptem,persze fülig érő mosollyal,s büszkén mutattam a vasárnapi UH-t.Elolvasta,s első reakciója:"Ugye azért tudja h a maga korában nem valószínű hogy megmarad az embrió,már az elején.Hisz a szervezet szelektál,kidobja a genetikailag sérült embriót,és elkezdte sorolni hogy statisztikailag, 40éven felüli nőknél 50% a spontán megfogant terhességek vetélése,mert a magzat genetikailag nem megfelelő,s 43éves kor után ugyanez már 70%-os!Hozzátette,hogy ne éljem bele magam,de azért pozitívan álljak hozzá!Megjegyezte,még az is lehet hogy csak nől ez a bizonyos petezsák,de nem lesz benne embrió,és hogy akkor a SOTE-n fogják befejezni a terhességet!:-)) SZERINTETEK hogy jöttem ki a szobából?
Lányok,el nem tudom mondani,milyen megalázó volt az egész!Ennek ellenére,még jövő szerdán visszamegyek,mert akkor már kell embriónak és szívhangnak lennie,de utánna orvost fogok váltani!!A párom is fel volt bőszülve,ilyen viselkedés hallatán! A vicc az h egyébként szivesen jártam eddig hozzá,mert a SOTE-n normális volt,nem ilyen gúnyos!Ha engem kérdeztek két oka lehetett!Mert utánnunk pénzt kapnak Lombiknál..a második pedig h az ő kezelése alatt,még csak leszívásom sem volt,most meg hipp-hopp terhes vagyok! Talán az orvosi büszkeségét,hiúságát bánthattam meg!
Már mindegy,de tegnap nem tudtam napirendre térni fölötte,még én éreztem magam hibásnak,úgy kapart össze a párom!Tudom hogy közülletek is ezt már sokat átélték...:-((
Egyébkét kíírt rögtön veszélyeztetettre,tehát nem gond,nem kell kimennem dolgozni már,csak intézkedés miatt,de a SZÍVHANGOT először szeretném hallani!
NER HARAGUDJATOK?TÚL HOSSZÚRA SIKERÜLT!!Puszi mindenkinek! SZERETLEK BENNETEKET!!:-))
KÖSZÖNÖM LÁNYOK!!:-))Alexa,te is vigyázz a picire! Na ez az amit én is nagyon fogok várni,a szívhang!:-))
Drága Belián! Ha "csak"az elzáródás a bajod,kipróbálhatnád az AVIVA tornát!Én is csináltam belőlle gyakorlatokat,de csak konkrétan petevezető"duguláselhárítás":-)) céljából! Nekem sajnos az endometriózist belobbantotta,így csak napokat tudtam gyakorolni!De neked nagyon beválhatna?!KÖSZÖNÖM KEDVES SZAVAID!!:-))
Köszönöm!:-))
Mert akkor ma, feltétlem megemlítem a dokinak,h mikortól számíthatok rá?:-)
KÖSZÖNÖM Lányok! Aranyosak vagytok!:-))
Azért azt remélném h koromra való tekintettel ki fog írni hamarosan(szívhang után)a doki veszélyeztetettre,mert Ausztriába azért állapotosan nem szeretnék kijárni továbbra is dolgozni. Bármi történhet,idegenek kezébe nem szeretnék kerülni!
Szerintetek kiírják az ember lányát,vagy csak ha konkrét ok van rá? Gondolom attól is függ,mi a munkaköre?
Mindenkinek ölelés puszi,és a KARÁCSONYFA ALÁ POZITÍV teszt!!:-))
Szaffika2011 – SE-re járok, és ott nekem soha senki nem mondta, hogy nincs esély, mert idősebb vagyok, max. kicsit nehezebben jön össze, hiszen csak egy bal csonka pefetészkem van. Bizakodni kell! És persze nem feladni, Nadalma, Ava19 a példaképeink!!
Ava19 – Szívből gratulálok, ez aztán a szuper hír!!! Most aztán pihenés és kevéske aggódás! Spontán, 43 évesen, így is van, kit érdekelnek a statisztikák. Nem szabad feladni, szép lassan mindenki babás lesz 40 felett. Vigyázz magadra!!
További ajánlott fórumok:
- Most igen!Most sikerülni fog!Halál a zsírra!!
- Életmódváltással -14 kg. Sikerülni fog!
- Sokadik fogyókúrám, de ennek sikerülnie kell!
- Január 8-án nekivágunk a lombikprogramnak
- Harmadik napja szedem a clostilbegyt, ugye most sikerülni fog a baba, már több mint 1 éve próbálkozunk?
- Update-el sikerülni fog nekünk! Több mint 30 kg-os súlyfelesleg