Lombikprogram 40 felett - nekünk is sikerülni fog! (beszélgetés)
Én a netről rendeltem,teljesen bio terméket,ami semmilyen szintetikus anyagot nem tartalmaz. Szerintem a legegyszerűbb a neten utána nézni és ott kiválasztani a Neked tetszőt.
Köszönöm szépen!Ezt nem is tudtam,ha megyek haza veszek valahol,hol lehet kapni van ötletetek?Nekem sajnos azért van ilyen iszonyú vitaminhiányom mert savlekötőt szedek,iszonyú sok savam van már egy éve nem tudnak vele mit kezdeni csak szedem a gyógyszert,most nem is lenne szabad de én enélkül megbolondulnék,majd ha megyek dokihoz megkérdezem mehetek e gyomortükrözésre terhesen ,mert oda vissza kéne mennem hátha van valami ötletük !Sajnos ez a savlekötő miatt nem tudnak a vitaminok felszívódni,és még így is szenvedek a savtól!
Szia! A méhpempő komplex B vitamin forrásnak számít,mert minden fajta B vitamin van benne.És az összes többi szükséges vitamin is.Csak sajnos nem olcsó,de legalább természetes formában tartalmazza a vitaminokat. És annál jobb nincs szerintem.
Szedett valaki lombik előtt TRIAKLIM tablettát?
Milyen eredményt hozott?
Köszönöm szépen!Szerintem
spontán lett terhes a felesége ,ahogy kivettem a szavaiból,nem várták szerintem,de mikor már ott volt akkor hormonokkal segített hogy nehogy baj legyen!Nekem előtte nem is néztek ilyeneket csak most derült ki ennyire nagy vitaminhiányom van!5 féle vitamint szedet velem pedig van benne spéci terhes vitamin is amiben minden van de ezenkívűl a súlyosabb hiányaimra arra külön is szedet!Furi,hogy a folsavam az egyáltalán nem volt kevés a vasam meg a béka feneke alatt egyetemben a B12 vel Meg a D vitaminnal!A B12 őt szuriba is kaptam annyira alacsony!
Köszönöm szépen!Természetesen igen!Senkinek sem szabad feladni!Csodák vannak,a lényeg a hit hinni és bízni kell!Amúgy még egy dolog én sokszor megálmodok dolgokat amik megtörténnek később!Nagyon sokszor álmodtam ,hogy gyerekünk születik láttam a férjem ahogy cipeli a nyakába stb!Az utóbbi időben egyre többet álmodtam és annyira valóságos volt,hogy mikor felébredtem nem is tudtam ,hogy most álmodtam csak vagy ez a valóság!Azt hiszem ez egy üzenet volt!Ezért hiszem,hogy minden rendben lesz a babámmal ,mert így kell lennie,máshogy nem lehet!!!Jó éjt lányok!Jó pihenést!
Nagyon szép történet,és egyben tényleg,talán még hihetetlenebb mint az enyém!:-))Én is kívánok neked NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT A BABÁHOZ!!:-))Ja,mostmár értem a sok vitamint és hormont! Neked hidd el hogy nagyon kellenek ezek!:-)) Én is hónapok óta szedem a D3-at,B vitaminokat,magnéziumot,szelént,E,C,vitamint és folsavat...ezek mind nagyon fontosak neked és a babának!Ha mensid sem volt sokáig,akkor meg pláne ne csodálkozz hogy ennyi mindent kapsz!Kifogtad a leg hozzáértőbb dokit,SZERENCSÉD VAN,de tényleg!!Higgy neki,pláne h a feleségének is gyermeket"hormonzott"!:-DD Ölelés...
Mindíg megkönnyezek minden ilyen csodát nagyon szép babavárást és anyaságot kívánok neked is!Nagyon jó ilyet olvasni!Továbbítom egy másik fórumon ahol szintén sokan várnak erre és ezzel erőt merítek beléjük és reményt lehet nekem ez a küldetésem!?????Vigyázzatok magatokra így ismeretlenül kívánom a boldog édesanya szerepet!
Bocs ,hogy ilyen hosszú lett lányok!Szóval lehet nincs is myomám az akkor kb 2 hetes kis kezdeményt láthatta annak,nem tudom!Egy kicsit a 4 féle hormon miatt aggódok 3 szuri 2 tabletta,soknak találom,de nem merek vitatkozni!Azt mondta a felesége 45 éves korában szült szintén hormonokkal kezelte az elején!Azt mondta a 14.hétig kellenek ezek!Ja amúgy én nagyon vitaminhiányos vagyok!B 12 ,D3,és vérszegénység ezek miatt kaptam egy tonna vitamint!
Köszönöm szépen lányok! :)Hát csodaszámba megyünk mind akiknek évek után sikerül!Remélem előbb utóbb mindenki bebabásodik!Kívánom tiszta szívből!A történet:Nekem van már egy 22 éves lányom,az első házasságomból!A második Férjemmel 7 éve próbálkozunk hiába!Az elején elmentem dokihoz akkor inzulinrezisztencia ,plusz össze vissza hormoneredmények volt a baj,de a legfőbb gond hogy nem volt vérzésem,konkrétan kb 8 évig nem volt spontán ciklusom csak a norcoluttal sikerült vérzést produkálni,tehát se ciklus se peteérés semmi,már akkor azt mondták hogy semmi esélyt nem látnak max lombikkal!Amikor elkezdtem járni a dokihoz lerobbantam egy betegséggel,nagyon nagyon odavoltam,műtöttek is aztán még betegebb lettem.Konkrétan évekig totál kivoltam tehát a baba gondolata nem is izgatott ,mert azt sem tudtam velem mi lesz!Na mindegy erről nem nagyon akarok többet írni!Aztán elkezdtem szigorúan diétázni orvosok tanácsára mára 50 kg ot fogytam elmúlt a magasvérnyomás,a kezdődő cukor,a hormonzavar és sokkal jobban érzem magam!A ciklusom kezdett visszaállni már megjött magától is de össze vissza!Na akkor elmentem dokihoz,aki megvizsgált és hormoneredmények stb majd azt mondta lehetetlen ,hogy terhes legyek lombikkal megpróbálhatjuk de arra sem ad sok esélyt!Kérdezte hány éve nem jön össze ,kiröhögött,hogy egyáltalán hogy gondolom...Aztán megbeszéltük lombikra nem ,a férjem nagyon idegenkedik tőle,én meg nem akartam azt a tortúrát azt mondtam ,ha nem jön így akkor nem lesz!Aztán most elmentem egy másik nődokihoz akinek elmondtam mióta próbálkozunk stb!Ő ugyanazzal kezdte ok hormonvizygálat nekem aztán vigyem vissza az eredményt neki,meg megnézett uh-n és m ondta hogy myomám van, erről eddig nem tudtam!Felírta a duphastont 10 napra szedjem hogy megjöjjön és akkor menjek a vérvételre!Nem is igazán értettem,mert akkor már volt ciklusom az első pont ami rendesen 28 napra jött meg,és mikor nála jártam akkor másnap kellett volna megjönnie!Mivel kiváltottam a gyógyszert el is kezdtem szedni persze nem jött meg ,elfogyott a tabletta,vártam a vérzést!Vártam vártam és egyre furábban éreztem magam,mivel a doki uh megnézett ,és mivel a hormont szedtem a terhesség eszembe sem jutott!Aztán 3 hét után már ideges voltam,nem értettem mi a fene történik gondoltam másnak visszamegyek hozzá,de veszek egy tesztet mert nem akartam azért 35 eurot kifizetni hogy megnézze uh-n a semmit!A férjemnek nem is akartam mondani nehogy reménykedni kezdjen,mert én lehetetlennek tartottam!Aztán majdnem leestem a budiról....Nem akartuk elhinni,de mikor eszembe jutott hogy a hormont szedtem 10 napig hogy megjöjjön,utánaolvastam és bepánikoltam mikor azt olvasom a duphaston tilos abbahagyni terhesség alatt,mert azonnali magzatvesztést okozhat!Gondolhatjátok a pánik ami bennem volt másnapig,hogy majd most ezért lesz baj!Szóval szerdán láttuk először ,a méretét picinek tartottam,de a doki azt mondta minden rendben van,de a korom miatt hormonokat kell szednem ,mert egy 35 év feletti test már nem olyan mint egy 20 nem úgy termeli a hormonokat!Szóval hogy ennyi év után spontán és még veszélyben is voltunk a gyógyszer miatt,ez nekem egy csoda,egy igazi csoda!
Gratulálok nagyon hozzá és hogy kreol babád azoj nagyon szépek nagyon nagy gratula hozzá nagyon vigyáz rá.
Júúúj de szép babád lesz!:-)) Olyan gyönyörűek a kreol gyerekek! Hát még ezért is nagy GRATULA!!
A csodáról csak annyit h én is két zárt petevezetővel lettem terhes,és még megannyi baba ellenes betegséggel!:-))
Írtam privit!:-)) Olvasgatom a jogaimat az osztrák oldalakon,veszélyeztetett terhesség esetén! A vicc az hogy mindenhol feltüntetik,mint lehetséges okot,a 35 év feletti korát a kismamának! Akkor ilyenkor mi a helyzet?:-(( Állítólag ott is erről megy a vita,h van aki megadja neked,van aki nem,és én kifogtam az utóbbit! Csak bizonyos fertőzéseknél,magzatvíz elégtelenségnél,terhességi-cukorbetegségnél stb írnak ki! Hát ennyit erről,mindenesetre januárig még kitalálok valamit!:-))
GRATULÁLOK még egyszer ,és ne aggódj minden rendben lesz!Velem tényleg csoda történt nem viccelek,főleg hogy mi történt már mikor terhes lettem de sejtelmem sem volt róla!Du.leírom akkor megy az uram a földijeivel találkozni!Ja annyit előre én egy capuccino babát várok,legalábbis annak készült! :)
Szia mink természetes uton hat évig probálkoztunk de igy sajnos nem jött össze.nekem a második lombikal sikerült és egy baba maradt meg tavaly novemberbe kezdük a kaáliba. Én 37 leszek januárba a párom meg 45 lesz. Hétfön leszek 11 hetes és remélem minden rendben lesz.
Köszönöm szépen!Remélem így lesz és behozzuk!Szép babavárást kívánok neked!Te hány éves vagy és mióta próbáltad?Hogy sikerült a baba,segítséggel?
Köszi!Hát kicsinek tűnik nekem ezért aggódok viszont a doki azt mondta minden rendben!Szívhangot nem mutatta vagy még nem látta!Jó sok pénzt hagytunk nála 200 eurot kapásból ,másnap reggel pedig majdnem 50 et a patikába!Pedig állami orvos a szuri meg a vitaminok amiket adott meg az uh ami sok!10 naponta mennem kell szurira!Ez mind hormon amit adott,nincs cukrom,rosszul is voltam tőle!Majd megírom a történetet ahogy ígértem nagyon hosszú,de bepótolom!Te m it csinálsz Ausztriába,mit dolgozol?Itt sajnos más dolgok vannak a kor nem jogosít a betegállományra!
Jol mondja Ava hogy be hozza a lemaradását nem szabad sztreszelni meg idegeskedni mert én még nyugodt vagyok mert van még kéthetem az ultrahangig majd elötte leszek ideges és csak utána nyugszom meg mikor lettem és hogy van szivhangja
Bocsánat kérdésemért!Most néztem utánna az embrióméreteknek! Ne aggódj,be fogja hozni!Van akinek nehezebben kezd el fejlődni,van akinek pedig gyorsan beindul,de utánna lassul picit!Csak maradj nyugodtan,az a fő! Az aggodalom árt a babának!Minden rendben lesz,nyugi!:-))
Szia gratulálok a babához és vigyáz rá nagyon nekem is héthetesen azt mondták kicsit,én nem foglalkoztam vele nincs senkinek egy forma méret una rá kéthét mulva nézték akkor 19mm es volt és mindta az orvos hogy rendben van nekem az orvos mondta hogy egyek ami joesik.
Miért aggódsz a mérete miatt? Egyébként én meg Ausztriában dolgozom,és éppen háborús hadjáratot indítok a biztosítom felé! Egyéni vállalkozó vagyok,gyönyörűen fizetem magam után a járulékokat,nem is keveset,és nem akarnak kiírni táppénzre! :-(( Állítólag csak a 15.terhességi héttől,és csak indokolt esetben! Én nem tudom,az nem elég indok,h 43 éves vagyok? Itthonról simán van táppénzes papirom,szülés dátuma,de ugye mint mindenhol a világban,a biztosítókkal nehéz kijönni,így taktikáznom kell valamit!:-((A munkámra való tekintet sem érdekli őket,de negyedévente fizessek mint a kisangyal!!Őrület...Az Estrofem az terhességi cukorra való? És a szurik,mire fel?Egyébként én is lombikoztam még augusztusban,beültetésem sem volt,olyan rosszul reagáltam,most meg hipp-hopp itt a babó a hasamban!:-))Szerdán volt (6hét+1naposan)6mm,szívhanggal!:-))Jövő szerdán ismét UH!Várjuk a történeted!:-))
Én 6 hetes és 4 napos elvileg!Utrot nem kapok,viszont Duphastont napi 2 és estrofem napi 3 plusz 10 naponta szurira kell visszamennem,az egyik az a Proluton a másikat nem tudom!Nem tudom ezeket használják e Mo-on én Ausztriában élek!Amúgy 42 éves vagyok a baba teljesen spontán jött össze de hogy hogyan az a vicces ,de ez hosszú hétvégén majd leírom !Azt mondta a doki minden rendben,én kedden tudtam meg hogy terhes vagyok szerdán nézték uh akkor volt 6 hetes 2 napos,én aggódok a mérete miatt akkor volt 4,4 mm az ülőmagasság!Majd megírom miért ilyen későn tudtuk meg és az előzményeket!Igen Ava én is olyan betegnek érzem magam,de hát gondolom ez a kor is már közrejátszik,de ne panaszkodjak 7 évet vártam erre a csodára!Nem baj majd kihúzzuk valahogy!Köszönöm a jókívánságokat jó éjt mindenkinek!
Ja,és gondolom valamilyen progi-pótlót kapsz,én Utrogestánt. Szerintem ez is rádobhat a közérzetünkre,nekem konkrétan bevétel után,erős hányingerem van,és úgy egész nap "beteg" közérzetem! Hááát,mi akartunk babát!!!!:-)) Ölelés MINDENKINEK Lányok!:-))
Szia!:-)) Mi is gratulálunk neked!:-))Kíváncsian várjuk beszámolódat? Ja,és nyugodtan hozzáteheted korodat is? :-D Megkérdezhetem mennyi idős kismama vagy? Én nagyon korán,már a 4.héttől,első teszttől így éreztem mint te,egésszen hétfőig,de most ismét rajtam ez a mérhetetlen fáradság! 6 hetes+2napos vagyok. Nem akarom öregíteni még jobban magunkat,de lehet a korunk miatt is van ez a tünet? Én még szédülök is,úgy hullámokban. Egyszer fenn,egyszer lenn!:-))Minden jót,szép babavárást!:-))
Kedves Egussi, szívből gratulálok!! Kíváncsian várjuk a Te történeted is, hogy erőt meríthessünk belőle és tovább tudjunk kűzdeni a célunkért, hogy előbb- utóbb mi is a kezünkben tarthassuk a babánkat!
Sziasztok!Új vagyok itt!Gratulálok a babát váróknak és kívánok mindenkinek mihamarabbi gólyahírt!Egy fontosat lányok!BÍZNI ,ÉS HINNI KELL elmesélem majd az én esetem,de most ehhez is fáradt vagyok,egy kérdésem lenne egyelőre!Mit gondoltok az normális hogy annyira de annyira fáradt vagyok,hogy alig vonszolom magam és a közérzetem is borzasztó,ezt most a terhességnek kell betudni,vagy a rengeteg hormonnak amivel elkezdett tömni az orvosom!Mielőtt ő elkezdett tömni ,csak furán éreztem magam ,mellfeszülés ,émelygés stb meg kis fáradtság!Szerdán a koromra hivatkozva kaptam tőle 2 szurit (hormonok) plusz két féle hormontablettát is felírt azokat is szedem!Totál ki vagyok,alig élek még az örömömet is lehúzza ez a totális kimerültség ....mit gondoltok?Leírom majd ,hogy velem ,hogy történt ez a csoda de most totál kivagyok :(
Azt nem tudom hogy kihez jár de én is azt javasoltam neki hogy váltson intézetet
És neked van hányigered.mink két hét mulva megyünk ultrahangra a 12 hetesre már nagyon izgulok hogy menyit nöt már azota multhét hétfön voltam uh akkor 19mm es volt és nagyon dobogot a kis szive meg mondták hogy jo érzi magét bent nagyon.
Én is SOTE-s vagyok,és sajnos Norcuskával egy véleményen!Igen,vannak ismerőseim,akik 1 éven át csinálták ugyanezt ott,majd intézményváltást követően az egyik ikreket vár,rögtön elsőre!Őszintén szólva ha én most nem lennék terhes,nagy reményeket nem fűztem volna a Klinikához,pedig elmondhatom h a meddőségin,a legjobb doki kezelt! Nem tudom,van akiknek bejön,van akiknek nem..De én is azt mondom,pláne ha már 35 éven felüli a barátnőd h váltson intézményt,pláne ha Urbancsek professzorhoz jár?!:-))
Fél éve egyfolytába nézik uh neki és csak idöt huzzák neki mindig ott van szegény elvan keseredve nagyon
További ajánlott fórumok: